Горката Диана: какво е да си Кралица на Кралиците със счупена корона!

Лейди Диана счупи кралска корона

Диана Стоянова – Лейди България 2009, е поредната българка, която спечели голямата награда и стана „Кралица на Кралиците“  на международния  конкурс Queen of the Queens Intercontinental 2010 в Доминикана. Красавицата обаче не можа да се снима с огромната си корона, защото … я счупи от вълнение.

В оспорваното състезание на красавиците участваха 23 държави. Въпреки това лейди Диана успя да впечатли журито и публиката и спечели две от специалните награди на конкурса.

Била много развълнувана и, когато чула, че е първа сред първите, не повярвала. Преди да дойде на себе си и да овладее емоциите си, при нея, да я поздрави, дошъл лично министърът на туризма на Донимикана – Луис Симо, под чиито патронаж се провежда един от най-големите латиноамерикански конкурси за красота.

Нашето момиче така се притеснило, че се навело малко повече от необходимото, короната от главата й се търкулнала и… се счупила. Организаторите успели да реагират и спешно доставили нова, но доста по-малка.

„В първия момент много се натъжих и си помислих, че това е лоша поличба, но, след като видях новата корона със сърце и диамантче, казах си, че може да е на хубаво и да доведе при мен принца на бял кон“, коментира лейди Диана Стоянова.

На финала Диана Стоянова дефилира с рокля на Анелия Петкова, а националната й носия бе ушита от Мариета Славчева.