Господари на ефира Зуека и Рачков се завръщат

Цифрови или не, „Господарите“ се завръщат на 9-ти септември по Нова

Водещите – Зуека и Рачков в пародия на клип за цифровизацията

Цифрови или не, „Господари на ефира“ се завръщат в ефира на Нова телевизия на 9-ти септември. Това, за разлика от изключването на аналоговия телевизионен сигнал на 1.09 е сигурен факт.

Преди броени дни екипът на шоуто засне и промото за началото на 11-ия си сезон, което ще се завърти към края на август. В него любимият тандем Зуека и Рачков, които ще стартират като водещи, пародират именно един от популярните рекламни клипове,  част от информационната кампания за преминаване към цифров сигнал. Компания им правят трите Адреналинки на шоуто, а в ролята на „човекът-цифровизация“ е Алексей Кожухаров, познат ни от „Като две капки вода“ и „Пълна лудница“.

Арена на действието е съвсем истинският хол на Адреналинката Ками, която бе любезен домакин на снимачния екип. Той пък от своя страна без малко и съвсем нелюбезно да счупи телевизора й. Други дребни вещи пострадали, което е обичайно за всеки снимачен процес. За щастие хора и животни не бяха наранени при  създаването на този видеоклип,  не пострадаха и  никакви телевизори и Алексей Кожухаровци… въпреки притеснителния вид на актьора, дело на талантливите гримьори.

Преди старта на  историческата дата, Зуека и  Рачков заедно с продуцента Джуди Халваджиян ще бъдат  гости на „Здравей, България”, където ще разкажат какво ни очаква през 11-я пореден сезон на Госпоради на ефира. Датата е 4 септември, сряда.