Гости в „Открит микрофон“: няма „Бивши“ звезди, а в петък – Азис!

Най-известните в поп-фолка отново откликнаха на поканата на Емилия Стоянова!

И през новата седмица токшоуто „Открит микрофон“ ви предлага интересни гости.

В понеделник събеседници на Емилия Стоянова ще бъдат три нови фолк певици. На публиката ще ги представи продуцентът им Ники Китаеца. Първи слушателите на радио „Сигнал плюс“ ще чуят синглите записани за „Real Enterprises„.

Във вторник с певеца Тодор Върбанов ще стане дума за музикалните жанрове, в които е работил и за новото му CD. Специално внимание ще обърнем на песента „Миг като вечност“, която е позната на публиката на попфолка благодарение на версията на Ивана. Какво ще ни разкаже за своя голям хит от миналото изпълнителят на оригинала на „Миг като вечност“ и харесва ли новата версия на песента, предстои да разберем 26 януари. Втори гост в шоуто ще бъде народната певица Николина Чакърдъкова, за да разкаже пред слушателите на какво е отдадена повече – на пеенето или на „Фолклор“ТВ.

В сряда ще се срещнем отблизо със Саманта, която ще отговори и на вашите въпроси. Ще чуем новата ú песен и ще коментираме най-интересните хитове и гласове в жанра.

Не друг, а Крум ще бъде събеседник в четвъртък, за да чуем заедно песните от новия му албум и да научим повече за хитовете, които феновете откроиха.

В петък следобед Азис ще внесе повече яснота около новите си проекти като певец и телевизионер.

Докато чакаш участието на Азис, виж новия му хит „Бивши“: