Гостуваш на Карбовски – умираш? Водещият се отказва от телевизията?

Жали се от тормоз, искал да пише книга за прехода

6-и труп след предаването на Карбовски

„Ще се откажа от журналистиката, ще се махна“. Тази заплаха чуха зрителите на предаването „Усещане за жена“ по ТВ7 от устата на Мартин Карбовски. „Ще отида някъде и ще напиша една книга какво видях през тези 20 години“, продължи със застрашителния тон телевизионният водещ.

Карбовски се ожали, че бил под постоянни атаки заради работата си. „Непрекъснато ме съдят – от продуценти до Комисията за защита на потребителите, това си е тормоз“, отсече потенциално бившият журналист.

В типичния си експресивен стил Карбовски заключи, че днес българите живеят в пълна деградация. „Събрали сме се в нещо като Ноев ковчег, но за да си пречим, да се настъпваме, да се караме. Нацията е решила да не работи, да пихтуни, само да крещи и да не ражда“, открои пороците ни критичният пишещ брат.

Зла прокоба над телевизионера мори гостите му

Черна магия тегне над предаването ни, кръстят се хора от екипа на Мартин Карбовски, след като преди ден се спомина един от последните гости на журналиста – печално известният духовник Баба Гуси. Така покойниците, които преди смъртта си са сядали на горещия стол пред телевизионера, станаха шест.

Последно прокобата отнесе архимандрит Августин от Троянския манастир, който се спомина във вторник следобед на автобусната спирка пред манастира. Линейка веднага отвела отчето в болницата на Троян, но той починал въпреки лекарската намеса.

Августин стана медийна звезда през есента на 2013 г., когато йеромонах Кирил – Георги Тодоров, го обвини в хомосексуални връзки и оповести прякора му в гей средите – Баба Гуси. Към всичко това се прибавиха и обвинения и дори заплахи за физическа разправа над свещеници от Сливен.

Само преди две седмици обаче, на 13 април, скандалният отец застана пред камерата на „Предаването на Карбовски“ по ТВ7. Това се оказа и последната му изява. Скандалният водещ тогава отиде на крака в Троянския манастир, за да притисне архимандрита с неудобните си въпроси.

Под канонадата от провокации монахът отсече, че не е педераст. „В страниците на Светото писание се казва, че такива хора са недостойни. Аз се разграничавам от такива хора“, отсече отец Августин. Той дори се закле пред Карбовски, че

няма вземане-даване с хора като Евгени Минчев

Опелото и погребението на покойния архимандрит се състояха в Троянския манастир, където Августин прекара последните 22 години от живота си.

Светият отец обаче е само низ от серията мистични кончини, случили се след гостуване в предаването на Мартин. Първият обществено известен случай е престъпникът от Тервел Марин Розата.

През 2010 г. пандизчията и близък приятел на журналиста издъхна само дни след интервюто за предаването. Именно от Розата тръгна и мълвата, че камерата на Карбовски е прокълната.

Следващата жертва е 85-годишната Гена от с. Лисец, която разказа пред неразбрания от читателите журналист как краката й са изядени от кучета. Старицата умира в съня си скоро след като Мартин я направи национално известна

с ироничния си коментар „Убийте баба Генка“

Фатален за живота се оказа и разговорът на 62-годишната Иванка Арсова. Жената твърдеше, че има икона на Богородица, която плаче с истински сълзи, което привличала много богомолци.

След като Карбовски разплете съдбата й, оная с косата реши да прекъсне нишката на живота й и Иванка се спомина внезапно от рак, за който дори не подозирала.

Пирон в тв ковчега заби и билкарят Халил Баев. На 19 април 2011 г. лечителят изгоря като факла в дома си в Харманли. Мистерията тук е тотална – Баев първоначално се спасил от огъня, но се върнал в горящата си къща, за да спаси… черната си котка, за да не излезе от пламъците. Билкарят се оказа и пророк. Само часове преди огнената си смърт той направи признанието:

„Казаха ми, че който отиде при Карбовски, след това умира“

Към жертвите на черната магия суеверници споменават и великия Георги Калоянчев. Калата ни напусна на 18 декември 2012 г. 3 месеца по-рано обаче, в началото на септември, култовият актьор бе събеседник на Карбовски. Обичайно, предаването роди „новина“ – че неговият адаш и любимец на няколко поколения българи Георги Парцалев бил гей.

Вдовицата на Калата – Валя Калоянчева, директно обвини водещия, че изнудил мъжа й да раздухва стари работи. След скандалната спявка в ефир съпругът й се затворил в себе си и започнал да гасне. Затова и Валя даде ново име на телевизионера – Мефистофел.

Инфо: VsekiDen.com