Готина премиерка: Лина Никол, „Искам пак“ – за всички в офисите!

Лина Никол предизвиква лятото с „Искам пак”

В първите летни дни Лина Никол отключва доброто настроение със слънчевия си сингъл „Искам пак”. Позитивното послание на песента е провокирано от един от онези работни дни в офиса, които ни отдалечават от хубавото време навън. Песента е замислена в разгара на миналото лято, но Лина решава да я запише по-късно и да я сподели в първите дни на летните месеци.

Музиката и текстът на „Искам пак” са авторско дело на самата Лина Никол, а песента е записана в Токсити Студио, където за слънчевото й звучене допринася аранжиментът на Велин Алексов (Kozza Mostra) и Мартин Евстатиев (Panycan Whyasker).

Повече за съвместната им работа и процеса на създаване на песента можете да видите в мейкинга, направен специално за „Искам пак” (http://www.musicspace.bg/video.php?track=d86ea612dec96096c5e0fcc8dd42ab6d&show=new&next=4)

Лина Никол замисля издаването на EP, което ще се разпространява в интернет и ще включва английския вариант на „Искам пак”. Към сегашния момент песента може да бъде слушана в профила на Лина Никол в Music Space и е достъпна за слушане и сваляне чрез мобилен телефон от мобилния портал Vodafone live! на адрес http://live.mtel.bg, Music Space – Pop/Dance.

Чуй парчето сега – миг отдих от работата в офиса!