Готварските предавания – театър или истина? Ново по Фиеста ТВ

Акценти от програмата на ФИЕСТА ТВ за седмицата от 7 до 13 ноември

Бакпулвер и стари дантели

В дългите и студени есенни вечери имаме засилена нужда от уют. Комбинацията от чаша чай и роман на Агата Кристи са чудесни. Но какво да направим като изчетем цялото творчество на лейди Агата? Спокойно можем да погледаме новите епизоди на „Пекарната на мисис Чайлд” – тук криминалната интрига отсъства, но усещането за уют е съвсем като в роман на Агата Кристи.

Гостите на Джулия Чайлд се стараят  да я впечатлят с различни специалитети, а тя къде по-ласкаво,  къде не толкова, оценява уменията им. Даже да не се хванете да поите със сироп класически саварини, ще ви е приятно да погледате как някой го прави, при това виртуозно.  После може да ви налегне желание да извадите стария порцеланов чайник от дъното на шкафа.

„Новите епизоди от пекарната на мисис Чайлд” стартират на 12 ноември, събота от 12.30, 18.30 и 21.30 ч.

Включете на хармонизиращ режим с „Йога и пилатес на Карибите”

Късната есен е време за всякакви оплаквания, а липсата на тонус и настроение ни правят по-податливи на коварните щамове. Но недейте да се втурвате да пиете всички вълшебни имуностимулатори, които ще ви предложат любезни роднини, доброжелателни съседи и откровени шарлатани. По-добре облечете спортния екип, направете място пред екрана и приветствайте завръщането на „Йога и пилатес на Карибите” в седмичната програма на Фиеста ТВ.  Програмата представлява комбинация от упражнения за гъвкавост, баланс и стягане. „Йога и пилатес на Карибите” ще ви преведат леко и успешно през трудния зимен период и  ще ви помогнат да посрещате дните по-стройни, гъвкави и уверени в себе си. А за десерт – през почивните дни, ще можете да се забавлявате до насита с „Танци на Карибите”.

И тъй „Йога и пилатес на Карибите” гледайте и практикувайте всеки ден от 6.30 и 8.00 или от 14.00, а „Танци на Карибите” са в същите часове, но през почивните дни.

Признанията на Майкъл Киарело

Когато гледате готвачи по телевизията, сигурно се чудите наистина ли всичко става пред очите ви в онези красиви и чисти дизайнерски кухни? Тези хора наистина ли успяват да спазват точно рецептите, докато не спират да говорят и да гледат към камерите?

Не, разбира се, Майкъл Киарело, Стопанинът на лозовата долина ще ни покаже кухнята на кухнята – т.е. мястото, където нещата наистина се случват, докато телевизионният готвач, целият в бяло, пръска чар и артисцизъм.

В случая на Киарело, втората кухня е оборудвана в гаража на къщата му в слънчевата долина Напа, Калифорния. Киарело ще се състезава с готвачите-дубльори, а ние ще преценим къде се готви по-добре: пред екрана или у дома.

Гледайте „Стопанинът на лозовата долина“ от 11.30,  17.30 и 21.30 ч.

 
По темата: