Графа пее на заралии, Бареков им води предаване

Турнето на TV7 продължава в Старозагорския регион

Графа ще изнесе концерт в Стара Загора, а Николай Бареков ще води сутрешния блок на TV7 от центъра на града

TV7 продължава своето мащабно турне под мотото „TV7 в България” като тази седмица телевизията пристига в градовете Стара Загора, Гълъбово и Чирпан. В периода 9-13 май националната ефирна телевизия TV7 ще присъства активно в този регион, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.

Старозагорската област е петата дестинация от проекта “TV7 в България”, след като телевизията посети региона на Плевен, Враца, Велико Търново и Пловдив.

В сряда, 11 май, мобилната сцена на TV7 ще бъде позиционирана в центъра на Стара Загора, от където през следващите три дни ще се излъчват някои от предаванията на TV7. Репортерите на телевизията ще бъдат и в Гълъбово и Чирпан, от където също ще се правят преки включвания.

В четвъртък, 12 май, от центъра на Стара Загора Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка”, а местните жители ще могат да се включат активно в предаването. Ток шоуто на TV7 „Пряка демокрация” също ще се превърне в трибуна на местното население и ще се снима на живо от Стара Загора в четвъртък вечер от 17.45 ч.

В петъчната вечер (13 май) за доброто настроение на жителите на Стара Загора ще се погрижи Владимир Ампов – Графа, който ще изнесе концерт от сцената на TV7 с начален час 20:50.

Както в предните градове от проекта, така и в Стара Загора ще се проведат конкурсите „Бъдещите таланти на България” и „Момиче на времето”, които ще дадат възможност за изява на местните жители. В специалната рубрика „Микрофонът е ваш” хората от региона ще могат да споделят своите проблеми пред камерата на TV7.