„Гръм в Рая“ – bTV Cinema завърта златен сериал от 90-те

Хълк Хоган се впуска в опасни морски приключения в новия сериал „Гръм в Рая” от 15 август по bTV Cinema

Екшън поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя от 22:00 часа

Един от най-известните професионални кечисти в историята на Световната федерация по кеч Хълк Хоган е звездата в новия сериал „Гръм в Рая”, който тръгва по bTV Cinema на 15 август. Екшън поредицата ще се излъчва всяка събота и неделя от 22:00 часа, с повторения от 07:00 и 13:00 часа.

Другите главни герои в „Гръм в Рая” са Крис Лемън – син на легендарния американски актьор Джак Лемън, и Керъл Алт, американски супермодел и актриса.

Сериалът, чиито девиз е “Опасност.  Вълнение. Приключение. Това е просто един ден в Рая”, проследява историята на бившите „морски тюлени” Ар Джей Спенсър (Хълк Хогън) и Мартин „Бру” Бейкър (Крис Лемън). Двамата работят като скъпо платени наемници, за да изкарат прехраната си и да плащат квартирата си, която се намира в красив залив във Флорида.

Задачите им всеки път са много рискови и опасни – Спенсър и Бру си имат работа с въоръжени престъпници, които трябва да заловяват. По време на своите мисии те разчитат предимно на „Гръм” – супер модерна, оборудвана с най-високи технологии моторна лодка, проектирана от Спенсър за Американското правителство.

Ежедневието им е изпълнено с риск, опасности и приключения… Но и с доста забавления на претъпкания от сексапилни жени курортен комплекс „Рай”, където се намира и жилището им. На плажа работят и много от техните приятели. Освен за опасните си мисии, Ар Джей и Мартин се грижат и за малката дъщеря на Ар Джей – Джесика, която след смъртта на майка й живее с тях.

Когато Спенсър и Бру са на мисия, за нейното отглеждане помага и бившият модел Кели ЛеРу. Тя притежава ресторант на брега на плажа и често е обект на ухажване от страна на Бру, който постоянно се проваля в опитите си да спечели сърцето й. Едуард Уитакър, собственик на плажа и чичо на малката Джесика, участва в някои от епизодите, предимно със забавни случки.

Режисьори на „Гръм в Рая” са създателите на „Спасители на плажа” – Майкъл Бърк, Дъглас Шварц, Грегъри Бонан. Премиерата на първия епизод е през септември 1993 г., след това следва един филмов сезон през 1994 г. Всяка серия е с продължителност един час.

Пилотният епизод на сериала е заснет в хотел „Дон Цезар“ в Сейнт Питърсбърг, Флорида. След като продуцентите решават да правят цял сезон, студиата на Дисни купуват правата над филма и епизодите се снимат на специалните обекти, построени от компанията (хотел „Диснис Гранд Флоридиан Ризорт енд Спа”, „Световният Курорт на Дисни“ и др.).

По време на снимки Хълк Хоган е въвлечен в инцидент с водни ски. В резултат, окото му е покрито с тъмна превръзка през по-голямата част от снимките. След като превръзката е свалена, все оше има следи от нараняването. Сценаристите сътворяват кратка история, за да обяснят нараняването, което Спенсър получава от Ковалски.

Видео от сериала:

 
По темата: