Грандиозен скандал във „Фамилията“ по bTV

Случаят „Маджаров” и обществени протести разтърсват „Фамилията” – в неделя от 20:00 часа по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV „Фамилията” ще разбере с огромна скръб за убийството на адвокат Иван Маджаров. Но смъртта на информатора ще доведе до неочакван обрат в разследването на Стефан Марков.

Добирайки се до личните вещи на юриста, той ще попадне на следа, която ще го доведе още една крачка напред в търсенето на неговата любима Ива, изчезнала преди 5 години.

Изненадващо за самия него, Стефан ще разкрие и дълго пазена любовна тайна. На погребението на Маджаров всички скърбят, но зоркият поглед на журналиста забелязва особената привързаност на някого към него.

По време на мъжка вечер с футболен мач, Стефан ще получи тайнствена анонимна бележка, която ще го изпрати в апартамента на Маджаров. Но той не е единственият, който търси документи и улики. Ще разбере ли Марков кой и какво търси в дома на адвоката, от кого е анонимната бележка и в каква интрига се забърква Лора Арнаудова, зрителите ще разберат в третия епизод на „Фамилията”, тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизод 3 онлайн

Веднага след това, от 21:00 часа, в четвъртия епизод на драматичната поредица, отношенията във „Фамилията” ще се заплитат още повече. Челен сблъсък предстои между Диана и съпругът й Виктор. Отношенията им ще ескалират дори до физическо насилие. Попаднал на нова следа, Стефан ще посети СПА центъра в търсене на допълнителна информация. Но освен да подреди още едно парче от пъзела, журналистът ще се окаже и в неочаквана близост с отхвърлената Мис България – Диана. Грандиозен скандал във „Фамилията” ще провокира гнева на Борис Арнаудов и той ще събере семейния съвет.

Какво ще намери Стефан, какво го свързва с Диана, кой е един от виновниците за скандала, в който е замесено голямото семейство, зрителите на bTV ще разберат в следващите два епизода на „Фамилията” –  тази неделя от 20:00 часа .

Гледай видео запис от епизод 4 онлайн

 
По темата: ,