Гръцки сериал Дрязги от България от ер + гледай онлайн

Комедийният сериал „Дрязги“ с премиера по Bulgaria ON AIR

Всеки делник, от 16 май, в 20 часа, 3 двойки от различни поколения ще ни разсмисват с любовните си отношения.

Националната телевизия Bulgaria ON AIR започва премиерното излъчване за страната на гръцкия сериал „Дрязги“ (Min arhizeis ti mourmoura, 2013) на 16 май от 20 часа. Всеки делничен ден семейната комедия ще представя с голяма доза хумор и сарказъм несгодите в отношенията между мъжа и жената във всяка възраст. Сериалът разказва за взаимоотношенията между три двойки от различни поколения, които живеят в Атина. Всички те имат различен живот, навици и разбирания, но ги обединяват добре познатите дрязги от най-древни времена – тези, между мъжа и жената.

Харис и Влахос са обикновена млада двойка, която е на прага да превърне връзката си в нещо по-сериозно. Те са заедно едва от 6 месеца, но решават да споделят едно жилище, след като талантливият музикант Харис е уволнен. Въпреки скорошната им връзка, се налага да направят място в живота си един за друг. Това създава проблеми и за двамата, защото трудно се отказват от навиците и вещите си. Ще направят ли компромис, за да заживеят щастливо, е въпрос, който мъчи и Харис, и Влахос.

На множество отстъпки се крепи бракът на Марина и Илиас – те са типичната двойка в средата на 40-те си години. Тя е домакиня, а той – отегчен съпруг, който издържа семейството си. Запознават се като студенти преди 20 години и изживяват истински романс. Но, в какво се превръща романтиката след толкова години брак? Голямата отдаденост на Марина като майка и затворения характер на Илиас, ги отчуждават. Изпращат сина си Александрос студент в Ксанти, но Марина не може да приеме, че детето й вече не живее вкъщи. След 20 години брак, двамата с Илиас остават сами и осъзнават, че това, което ги свързва най-силно са … дрязгите!

На дълъг брак се „радват“ Минас и Вула, които са заедно от цели 45 години. Видели са и добро, и лошо по време на съвместния си живот, но в старините си са решили да се вторачват повече в недостатъците си, отколкото в хубавите моменти. От младата, красива и влюбена двойка не е останала никаква следа. След като Минас се пенсионира, ежедневието им се превръща в бойно поле, а караниците – в начин на общуване, но какво ги държи все още заедно?

Всяка българска двойка ще открие по нещо за себе си в комедийния сериал „Дрязги“, при това с много чувство за хумор, ирония и самоирония. Премиерата е на 16 май, в 20 часа, само по Bulgaria ON AIR.

Гледай сериала онлайн

 
По темата: ,