Gravity Co. отново пеят в оригинален състав – ред е да ги чуе и София!

Gravity co. с голям концерт в София

Гост китарист ще бъде дългогодишният текстописец на групата

Преди около месец новината за завръщането в Gravity Co. на Явор Захариев зарадва многобройните им фенове. Сега на бандата предстои да изнесе и първия си голям концерт в Sofia Live Club на 17 юни. На живо ще може да чуете най-новия сингъл Anything Goes, както и повечето от познатите ви парчета от предходните 3 албума, включващи и песни, които не са изпълнявани през последните няколко години. Въпреки дългата пауза, музикантите не са спирали да работят върху лайв сета си и ще имате възможност да ги видите и чуете така, както никога досега.

„Изключително съм развълнуван и много щастлив да съм отново на сцената със своите приятели. След неуспешния опит да преодолея „гравитацията” се завърнах в Gravity Co. и съм убеден че това е правилното решение. Музиката, която правим ни събира и е по-силна от нас. Усетих го още на първия лайв в Пловдив. С нетърпение очакваме да забием на 17-и и да дадем всичко от себе си.” – сподели Явор.

За три от парчетата, като втори китарист на сцената заедно с Gravity Co. ще се качи и дългогодишният им приятел Борис Чеширков, който е автор на текстовете към някои от най-емблематичните им песни. Специално внимание е отделено и на визуалнoтo представяне на музиката. Концертът е с начален час 21:00 ч. След него бандата ще представи любими тракове, които са ги инспирирали през годините.

Вече стартира предварителната продажба на билети, които може да закупите от мрежата на www.ticketplus.bg за 12лв. В деня на концерта билетите ще струват 15 лв.

Anything Goes все още може да бъде свалена безплатно на адрес www.meloman-bg.com.

Empty World – Gravity Co. live at club Soho, Plovdiv-28.05.2010

 
По темата: