Григор Димитров – Давид Гофен на живо от Евроспорт

Четвъртфиналът между Григор Димитров и Давид Гофен – пряко по Евроспорт 1

Четвъртфиналът на „Аустрелиън оупън“ между Григор Димитров и Давид Гофен ще се състои на 25-и януари, сряда, и е трети в програмата на „Род Лейвър Арена“. Срещата ще започне около 06:00 ч. сутринта българско време и ще се предава пряко в ефира на Евроспорт 1. Коментатори на мача ще бъдат Йордан Божинов и Юлиян Стаматов.

“Това е чудесен жребий и за двамата играчи да се класират на полуфинал в турнир от Големия шлем. Бих казал, че Григор има по-големи шансове. Мисля, че той е променил цялостното си поведение, играта му наподобява тази на топ тенисистите. Отношението му е положително и ако успее да усъвършенства докрай потенциала за перфектна игра в себе си, никога не се знае, може този сезон да е неговият. “, направи своята прогноза за мача между Григор Димитров и Давид Гофен експертът на Евроспорт Матс Виландер.

“Давид е като жива стена. Топката ще се връща обратно. Той е много бърз и Григор може да го атакува с определени действия, но не може да го атакува по един и същи начин всеки път. Ще трябва да варира атаките, а това е тестът за Григор Димитров. Ако успее да победи Гофен, Григор Димитров може да стане шампион на „Аустрелиън оупън“, коментира още Матс Виландер.

До момента поставеният под №15 в схемата Григор Димитров победи Кристофър О‘Конъл, Чун Хьон, Ришар Гаске и Денис Истомин. Давид Гофин пък преодоля Райли Опелка, Радек Щепанек, Иво Карлович и Доминик Тийм.

Всеки зрител, който желае да получи телефонно събуждане от Григор Димитров 5 минути преди началото на мача му срещу Давид Гофен, може да се регистрира на онлайн платформата http://wakeupcall.eurosport.com/dimitrov, като остави телефонния си номер.

Виж Eurosport

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук