Григор Димитров и Цветана Пиронкова на живо – Australian Open Евроспорт

Григор Димитров и Цветана Пиронкова стартират участието си в Australian Open пряко по Евроспорт 1 и Евроспорт 2

Най-добрите български тенисисти Григор Димитров и Цветана Пиронкова ще стартират участието си в тазгодишното издание на Australian Open на 17-и януари, вторник, като зрителите ще могат да наблюдават и двата мача на живо в ефира на Евроспорт.

В първия кръг от турнира поставения под номер 15 Григор Димитров ще се изправи срещу австралиеца Кристофър О‘Конъл, който заема 238-о място в световната ранглиста. Двубоят ще започне във вторник, в 10:00 ч. българско време, пряко в ефира на Евроспорт 2.

Жребият за основната схема в турнира определи в първия кръг от надпреварата Цветана Пиронкова да се изправи срещу заемащата трето място в световната ранглиста Агниешка Радванска. Мачът между тях ще започне около 13:00 ч. българско време в ефира на Евроспорт 1, веднага след двубоя между Новак Джокович и Фернандо Вердаско.

Мачът между Григор Димитров и Кристофър О‘Конъл в българския ефир на Евроспорт ще коментира Йордан Божинов, а двубоят между Цветана Пиронкова и Агниешка Радванска – Николай Драгиев.

Телефонно събуждане от Григор Димитров преди мачовете му в Australian Open предлага ексклузивно Евроспорт

Нека Григор Димитров те събуди 5 минути преди началото на мача по Евроспорт

Зрителите на Евроспорт и феновете на Григор Димитров ще имат възможност да получат телефонно събуждане под формата на запис от българския топтенисист непосредствено преди мачовете му в тазгодишното издание на Australian Open. Услугата се предлага от Евроспорт и е продължение на усилията на канала да предостави на феновете на тениса едно изключително преживяване по време на турнира, като ги доближи до техните любими местни таланти.

Всеки зрител, който желае да използва услугата, трябва да заяви това предварително на специално създадената онлайн платформа http://wakeupcall.eurosport.com/dimitrov. За целта е необходимо да направи регистрация в платформата, като остави своя телефонен номер. 5 минути преди началото на мача с Григор Димитров, регистриралите се за участие зрители ще получат MMS съобщение, с което Григор Димитров ще им напомни за предстоящия си мач в ефира на Евроспорт.

Услугата вече е активна. За да получите телефонно събуждане от Григор Димитров под формата на запис преди двубоя му срещу Кристофър О’Конъл, е необходимо да се регистрирате тук: http://wakeupcall.eurosport.com/dimitrov.

Виж Евроспорт