Григор Димитров на живо от Диема Спорт

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за излъчване на тенис турнира от Ей Ти Пи Стокхолм Оупън от 17 до 23 октомври

Почитателите на тениса ще проследят представянето на Григор Димитров в турнира на живо

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за излъчване на тенис турнира от Ей Ти Пи Стокхолм Оупън от 17 до 23 октомври в каналите на DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. Това е турнирът, на който най-добрият ни тенисист Григор Димитров печели първата си титла при мъжете през 2013 г. и зрителите на DIEMA EXTRA ще имат изключителното удоволствие да проследят на живо представянето му и в предстоящия турнир в Стокхолм следващата седмица.

На живо, в каналите на DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 почитателите на тениса ще могат да проследят и всички други интересни срещи от турнира в шведската столица.

В програмата на каналите на DIEMA EXTRA ще залегнат три мача в понеделник, 17.10.2016 г., като излъчването им ще стартира от 13 ч.

Във вторник, сряда, четвъртък и петък са предвидени за излъчване по 4 срещи, като първата сесия е между 13 и 17 ч., а втората – от 19.30 до 23.30 ч.

Полуфиналите в събота, 22.10.2016 г. ще се предават съответно от 14 и от 16 ч.

В неделя зрителите на DIEMA EXTRA ще могат да гледат финала на двойки – от 14 ч., както и финала на сингъл при мъжете от 16 ч.

Виж Диема спорт

Виж Диема спорт HD

Виж Диема спорт 2

Виж Диема спорт 2 HD

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук