Григор Димитров на живо от Евроспорт 2

Григор Димитров – Ришар Гаске – пряко по Евроспорт 2

Българският топтенисист Григор Димитров ще се изправи срещу французина Ришар Гаске в третия кръг на Australian Open. Мачът ще започне около 12:00 ч. българско време на 21-и януари, събота, като ще се излъчва на живо в ефира на Евроспорт 2. Коментатори на мача в българския ефир ще бъдат Йордан Божинов и Юлиян Стаматов.

„Григор Димитров се завърна и показва страхотна игра, изглежда напълно преобразен по отношение на психиката си. Всички го очаквахме дълго време. Артистичният му стил на игра е подобен на стила на Роджър Федерер“, коментира Матс Виландер представянето на Григор Димитров до момента.

„Мисля, че Гаске става все по-добър и по-добър. По-опитен е, по-зрял, знае какво да прави на корта. Ако Григор играе агресивно, има реални шансове срещу Гаске“, даде своята прогноза за предстоящия двубой Виландер.

В първи кръг от турнира Григор Димитров преодоля с лекота представителя на домакините Кристофър О‘Конъл с 7:6 (2), 6:3, 6:3. Във втория кръг сънародникът ни се пребори с корееца Чун Хьон в оспорвана четирисетова битка, завършила 1:6, 6:4, 6:4. 6:4.

Всеки зрител, който желае да получи телефонно обаждане от Григор Димитров 5 минути преди началото на мача му срещу Ришар Гаске, може да се регистрира на онлайн платформата http://wakeupcall.eurosport.com/dimitrov, като остави телефонния си номер.

Виж Eurosport 2

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук