Гринго „Мачо“ – MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=twxazPJh3oA
Потърси MP3

С повече самочувствие и настроение се появява Тодор Давидов-Гринго в клипа към новата си песен „Мачо”. Режисьор на видеото е Люси Иларионов, който залага на ретро уестърн визия за фон на любовните подвизи на бившия охранител. Освен, че се справя успешно с язденето на кон и дъвченето на пръчка слама, в клипа Гринго демонстрира и как пленява женските сърца с двубой по канадска борба. Сред дамите, които не устояват на чара му във видеото е и миската Мариана Маринова.

„Мачо” е първата песен, в която Гринго не е вокално подкрепен от изгората си Софи Маринова. Може би заради това тук проличават повече разминаванията му с верните тоналности, отколкото в първото му парче „Моят рай”. Съвсем скоро той ще направи своя трети опит в музикалните среди, като с ромската перла обещават още проекти до края на годината.

От няколко месеца насам двамата ходят заедно по участия. Освен своите песни на сцената Гринго се грижи за доброто настроение и с кавъри на гръцки и турски хитове. Към момента със Софка са ангажирани около концерти в Европа. След като пяха на българско парти във Великобритания, те се отправиха и към Германия. От тура си двамата може да се завърнат и сгодени.

„Ще има сватба, мислим вече за това. Официално не съм й предложил, но ще го направя. Предложението обаче няма да е в България”, загатна преди време Гринго.

Инфо: Агенция Монтор

 
По темата: