Грозен скандал в ефира на Радио Веселина – чуй сега!

„Веселина“ пропагандира изпълнителите на Пайнер мюзик по-усилено от всякога

Любопитен запис от Радио Веселина бе публикуван във VBOX7. Там е засвидетелствано как разярен слушател спори с водещ на предаване за поздрави пряко в ефира на националната чалга медия.

Кой крив, кой прав и кой плаща може да дочуете в махленската свада с привкус на алкохолни пари. Трябва да отбележим, че в настъпилия словесен двубой водещият отказва да изключи от ефир слушателя, като последният накрая се предава и затваря телефона:

Междувременно, може да се каже, че има някакво развитие в тайнствения „скандал“ Романтика – Веселина – Вероника.

Както стана известно, в началото на август поп-фолкът секна на честота 87,6 в София, където се излъчваше „Романтика“. В същото време, и по „Вероника“ вече не се излъчва музика на „Пайнер“. Най-лъскавите чалга певици вече може да чуете само по „Веселина“.

Но това не е всичко! От екипа на радио „Веселина“ започнаха да разпространяват прес съобщения за… певиците на „Пайнер“?!

През последните 30 дни в Slusham.com са получени точно пет новини от щаба на „Веселина“. Вижте заглавията на новините и… ах, изненада! Защо ли и петте новини се отнасят за изпълнители на Пайнер мюзик?! Защо ли изведнъж музиката на „Пайнер“ спря в софийския ефир и остана само на честотата на „Веселина“? Доста енигматичен въпрос. От „Романтика“ отричат да са скарани с „Пайнер“. Радиото обаче бе закрито и на негово място тръгна „Зорана“. В ефира на „Зорана“ все още вървят чалга реклами и в интерес на екипа да не признава каквито и да е хипотетични скандали и нови окрупнявания в поп-фолк бранша. Дали и каква връзка има между BSS Media Group, новия собственик на „Веселина“, „Витоша“, Magic FM и The Voice, от една страна, и „Пайнер мюзик“, от друга?! Очакваме това да е тема с развитие!

Ето с какво се опитаха да ни занимаят от PR отдела на „Веселина“ през последния месец:

1/ „Дани Милев бенд в юбилейния концерт на Анелия
2/ „Поп фолк певицата Роксана е получила предложение да се снима в турски сериал“
3/ „Малина закусва само три бисквитки“
4/ „Емилия записва фолклорен албум“
5/ „Цветелина Янева с първи самостоятелен концерт“

За незапознатите, Анелия, Роксана, Малина, Емилия и Цветелина Янева са изпълнители на Пайнер мюзик.

 
По темата: