Груба шега с Мариана Попова в Черешката на тортата

Седмица на страшни изпитания в „Черешката на тортата”

Заговор срещу Мариана Попова, пожар при Явор Гигов и  сурово шкембе от Наско ще предизвикат смях и сълзи

През следващата седмица „Черешката на тортата” поставя рекорд по силни емоции и горещи приключения. Малък пожар, домашна питка „Бедствие“ и общ заговор на звездите са изпитанията, с които ще трябва да се преборят Мариана Попова, Аксиния (певици), Явор Гигов (актьор), Наско Михайлов (ТВ водещ) и Станислав Дочев (журналист).

Градусът се вдига още в понеделник, когато Явор Гигов сериозно ще наруши съседската хармония, като почти  подпали  къщата. Той ще получи предизвикателство от шеф Манчев да приготви джолан с манатарки. Съвсем тематично, домоуправителят от „Етажна собственост” ще посрещне гостите си с шот от домашна ракия, а по-късно всички заедно ще изрисуват цяла стена в дома му.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Във вторник много старание за Тиролска вечеря ще положи Мариана Попова, а вместо  награда, тя ще получи добре организирана атака от останалите. Преди да влязат в  дома й, гостите ще се наговорят да се държат лошо, а за капак, по време на десерта, всички ще се скрият, за да си помисли, че са си тръгнали. Мариана ще бъде сериозно засегната, а след като намерят начин да се извинят за шегата, звездите ще полегнат на дивана за откровения, смях и сълзи.  

Гледай видео запис от епизода онлайн

Домакин в сряда в „Черешката” ще бъде Аксиния, а освен сьомга и домашна бисквитена торта, тя сама ще реши да се впусне в кулинарното приключение – домашна питка „Бедствие“.

Гледай видео запис от епизода онлайн

В най-страшния ден от седмицата – четвъртък,  гости ще посрещне  Наско.  Продуктите от шеф Манчев – шкембе, чесън и лют червен пипер, ще го провокират да измисли най-страшната изненада. Всички на масата ще получат мисия –  сурово шкембе, агнешка главичка и дреболии. Дали някой ще се осмели  да опита от предизвикателството?

Гледай видео запис от епизода онлайн

Последен домакин в петък ще бъде журналистът Станислав Дочев, а след толкова много премеждия, на вечерята гостите ще бъдат малко уморени. Когато Наско се пошегува с домакина, шегата ще остане неразбрана. Още в началото Станислав ще откаже продуктите, изпратени от шеф Манчев, като в петък, на рождения ден на Мариана Попова, той ще й поднесе и специална изненада – торта.

Гледай видео запис от епизода онлайн

„Черешката на тортата” – от понеделник до петък, от 20.00 часа по Нова ТВ