Групата на Алекс Сезон 2 от Disney Channel

Премиери на Дисни Ченъл през месец октомври

 

Елена от Авалор

Ситуирана в омагьосаната приказна земя на Авалор, поредицата разказва историята на Елена, смела и авантюристична тийнейджърка, която е спасила царството от зла магьосница и сега трябва да управлява като принцеса, докато не стане достатъчно голяма, за да бъде кралица. Пътуването на Елена ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание – чертите на всички истински велики лидери.

В историята е въвлечено влиянието на различни латински и испански култури чрез архитектура, традиции, храна и обичаи. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод чрез песните, обхващащи редица латиноамерикански музикални стилове, включително мариачи, латино поп, салса, банда и чилийски хип-хоп.

Гледайте новите епизоди от 29-ти октомври от 11:00 часа.

 

Групата на Алекс Сезон 2

С настъпването на края на лятото, родителите на Алекс обявяват, че той ще трябва да се премести в САЩ. Алекс не е щастлив от това и заедно с Джо и неговите приятели, се опитва да остане.

Групата на Алекс е поредица за няколко приятели, които започват гимназия и откриват, че ученическият живот е пълен с предизвикателства, пред които трябва да се изправят, преследвайки мечтите си.

Гледайте новите епизоди от 10-ти октомври от 20:30 часа

 

Междузвездни войни: Звезден разрушител

Във фокуса на поредицата е семейството на трима млади братя и сестри, известни като звездни разрушители. Когато най-младият открива естествената връзка със Силата чрез древен артефакт – Кибер  Сабър , той и семейството му са изправени пред епична борба срещу Империята, за да възстановят мира и свободата на галактиката.

Гледайте новите епизоди от 17-ти октомври от 19:30 часа

 

Нови епизоди на най-обичаните предавания ще стартират през октомври:

  • Аз съм по средата (всяка неделя в 10:00 часа)
  • Псевдо котка ( от понеделник до петък от 10:45 и 17:10 часа)
  • Аз съм Луна (от понеделник до петък от 18:00 часа)
 
По темата: , ,