Гюкчен привлича богатство по Нова телевизия

Волен Сидеров, Мишо Шамара и Ива Софиянска в Станция Нова

„Специалистите” разбиват митове за медицината

Каква е истината за най-упоритите митове в медицината и има ли нещо вярно в тях? Това ще разкрият специалистите в едноименното предаване по Нова ТВ тази събота от 09.30 ч. Защо липосукцията не е вредна, а събирането на кръвните граници може дори да е полезно? Пълна заблуда ли е истерията с гърмящия силикон и можем ли да се разболеем от бутолизъм, използвайки ботокс?

Тези и много други приети за истина твърдения ще бъдат напълно опровергани в „Специалистите” в събота сутринта.

Веднага след това, във втората духовна част на предаването, ще разберем защо не можем да живеем без суеверия, как се отразяват те на живота ни, какви са суеверията на известните личности, а на финала – ще успее ли Гюкчен да привлече богатство чрез специален ритуал.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Станция Нова /30 септември/

Провокативно ще бъде началото на неделния ден с Любен Дилов-син и темите в „Удавете водещия”. Първи в студиото ще влезе Волен Сидеров по въпроса трябва ли да бъде забранена демонстрацията на религиозни символи, различни от християнските. Веднага след това, разразилият се скандал около рап парчето на Мишо Шамара – право на отговор ще получат самите виновници Мишо Шамара и Сарафа.

В „Съдебен спор” – как ремонт на покрив предизвиква истинска одисея. Ищец по делото ще бъде 26-годишен мъж, който твърди, че е измамен от майстор, нает да направи ремонт на покрива му в определен срок. Той обаче не само че не свършил работата, но взел сумата от 12 5000 лв., а така също и колата на ищеца.

Райна, Нели Рангелова и Кичка Бодурова ще бъдат музикалното присъствие в рубриката „Съпругите”, а освен тях, специални гости на Жени и Мая ще бъдат Ива Софиянска и майка й Алиса Софиянска.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: