Гюлсерен и Харун умират в Твоят мой живот

Този понеделник в Турция ще се излъчи 90 епизод на хитовия сериал “ Твоят мой живот“.

В новият трейлър, пуснат на 3 февруари, се вижда как група въоръжени мъже тръгват да стрелят по Озан, но Харун ги вижда и застава пред него, за да го спаси. Харун пада ранен в ръцете на сина си, разказват от „За жената“.

Това ли ще бъде краят за Харун в „Твоят мой живот“, питат се притеснени домакините по света.

Стана ясно,че освен Аху Яту (Джандан), която напусна преди два епизода сериала – убита от мафиот, и Баръш Фалай (Харун) също ще го направи, като това най-вероятно ще се случи още в епизода в понеделник.

Основната героиня в тоталния турски хит Гюлсерен умира в края на петдесет и първи епизод.

Както още преди месец стана ясно, актрисата, която даде лицето си на един от най-гледаните сериали в момента и у нас, и в южната ни съседка – Нургюл Йешилчай, го напуска, но никой не очакваше, че това ще се случи по толкова фрапантен, драматичен и неподозиран начин, който ще обърне тотално хода на предстоящите събития в сериала! Напомняме, че се очакваше младата надежда на турското кино Шюкран Оваль да поеме щафетата и да продължи образа на Гюлсерен, но в последствие стана ясно, че тя ще пресъздаде образа на психоложката Айше, която вероятно от тук нататък ще бъде главната героиня в „Твоят мой живот“.

Никой обаче не очакваше, че последната сцена на Нургюл ще бъде такава и героинята ѝ, превърнала се във феномен и в любимка на милионите турски зрители, ще приключи по такъв нелеп начин!

Всичко се случва по време на сватбата на Гюлсерен и Джихан (Еркан Петеккая), които най-сетне откриват щастието и са готови да се врекат във вечна любов един към друг след поредицата от изпитания, през които преминаха, борейки се за любовта си.

Уви, щастие няма да има, тъй като в края на петдесет и втори оригинален епизод от „Paramparca“, излъчен буквално преди няколко часа в Турция по StarTV, на празничното събитие се появява наемен убиец, нает от най-големия враг на Джихан -Харун , изигран от известния турски актьор Баръш Фалай, включил се в сериала с началото на втория му сезон през септември м. г.

Въпреки че новият злодей в мелодрамата решава да се откаже от плана си за отмъщение, вече е късно и няма връщане назад, тъй като наетият от него убиец убива Гюлсерен на сватбата ѝ!

Трейлърът към новия петдесет и втори оригинален епизод е покъртителен! На него си вижда как тялото на мъртвата Гюлсерен бива изкарано от сватбената зала от съдебна медицина, изпускайки от ръката си брачното ѝ свидетелство с Джихан. Той е сломен и покъртен от случилото се и не може да повярва, че то е истина, а не кошмар! Не по-малко разстроени от смъртта на главната героиня са и двете ѝ дъщери – Джансу и Хазал, като е изненадваща реакцията на момичето, което не е нейно родно дете, но е отгледала – тя е толкова тъжна и шокирана, че иска да се хвърли във водата, но майка ѝ Дилара и момичето, с което са я разменили преди петнадесет години при раждането ѝ, я удържат! Джансу също е покъртена, както и бившия съпруг на Гюлсерен – Йозкан, и нейната бивша зълва – Кериман.

Безспорно обаче загубата на най-голямата си любов най-тежко преживява Джихан…

Какво предстои да се случи отсега нататък? Какъв ход ще поеме сюжетното развитие в „Твоят мой живот“ след смъртта на Гюлсерен? Как останалите герои ще преживеят нейната загуба и как тя ще се отрази на психиката им? Ще ги промени ли и ако „да“, как? Ще има ли най-сетне щастие в семейство Гюрпънар или предстоят още трудни изпитания? Кой ще се окаже спасителният пояс за Джихан, изпаднал в депресия и отчаяние? Ще бъде ли това психоложката Айше, изиграна от Шюкран Овалъ? Отговорите на всички тези въпроси тепърва предстои да се разкриват!

Един от другите много задавани въпроси в момента е ще се отрази ли смъртта на Гюлсерен на блестящите рейтинги, които „Твоят мой живот“ отчита вече повече от година? Ще свикнат ли зрителите да гледат сериала без най-важния образ в него – главната героиня, или в знак на протест и несъгласие със случилото се в него ще спрат да го следят и така рейтингите му ще се понижат?

Ако да, с колко и ще бъде ли понижението в интереса към проекта решаващо за неговото продължаване?