Хахав хит ЗГЗ от майната Поднулевия – видео

Парчето „ЗГЗ“ на пловдивсия пич Поднулевия вече е придружено от свежо видео, пълно със секси мацки. Клипът е дело на Sho Videos.

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PojqhWCYZp8

Кой е ПОДНУЛЕВИЯ?

Поднулевия или Петър Стоименов Кукунов е роден на 13.02.1978г. в град Пловдив. Занимава се с хип-хоп от началото на 1996г., когато се създава тогавашната му група Под нулата, откъдето произлиза и псевдонимът му. Същата година се запознава с огромна част от хип-хоп обществото в Пловдив, бъдещата Ударна група, което променя до голяма степен виждането му и разбирането му за хип-хоп. Тогавашното лице на Под нулата са Поднулевия и Черния, като за този период по-важни факти са участията им в някои компилации – “Рап атака 1″ (Полисаунд), “Хип-хоп горила 1″ (Снайпер рекърдс) и най-значимото за времето си, издаването на албума на Ударната група през 2002г.

Следващият проект е първата самостоятелна тава на Поднулевия, а именно “Хип-хоп буквар” през 2004г. Следва заснемането на няколко клипа, много участия, както в страната, така и в Македония и Сърбия, подгряване на някои световни хип-хоп величия: Jeru da Damage, Lil`Dap, Kurtis Blow и Donald D., няколко поредни участия в един от най-мащабните хип-хоп фестивали в България: Jam on it, също така и много общи тракове, предимно с хора от Ударната група и Sun rise project.

Насъбира се доста материал и в края на 2008г. Поднулевия вади втория си самостоятелен албум – “Хип-хоп енциклопедия-част 1″, една стилово разнообразна и богата на съвместни проекти тава. Имената на гостите в този албум сами говорят за себе си-Skill, Dess-ee, Хората на изгрева, ГБТ, Le Ra, Делян-Diablo, Деко и Човекот Х. от Македония, както и имената на някои инструменталисти, т.е. Деньо, Jan Zoo-Сърбия и отново Skill.

В началото на лятото на 2009 г. излиза и третият албум на Поднулевия или “Хип-хоп енциклопедия-част 2″, който е предимно с лятна насоченост, с отпускарски и парти песни в познатата ви Поднулева стилистика. Отново с много гости – Ударната група, Минко – SP, Шошо и Сарафа – Rapton records и други – този албум е един логичен завършек на поредицата от хип-хоп „сборници”.

2011 г. може да се нарече продуцентската година в биографията на изпълнителя. През месец март юбилеят, 15 години на сцена, бе отбелязан с издаването на първия продуцентски албум: “Below zero productions 2011″- проект, в който Поднулевия е единствено продуцент, а изпълнителите са други: Четката, Минко, Tsetso, Dess-ee, Снимката, Ragga One, Qani J. и Кучето. Музиката е изцяло Поднулева, почеркът е типично пловдивски, а комбинацията между mc-та и продуцент е просто убийствена. Следва продуцирането и на други самостоятелните албуми.

Като изпълнител Поднулевия изключително много залага на лайфовете си, подготвяйки интересни програми и правейки запомнящи се участия, изпълнени с много шоу и заряд, така че очаквайте го скоро и във вашия град.

 
По темата: