Хъкълбери Хрътката и нови Скуби-Ду филми по Boomerang

Boomerang – 12/2011

Декември е месецът на празниците, веселото настроение и добрината, нали така? Ако сте били послушни през годината и редовно сте гледали Boomerang, тогава ви очаква едно изключително тържество през този месец. По канал Boomerang ще може да видите онтново любимите си анимационни герои.

Подгответе се за една розова Коледа с филма Пинко Розовата Пантера!!!
Събота и неделя, 24 и 25 декември от 13:30

Пинко Розовата Пантера е без дом и обикаля из улиците на големия град по Коледа. Земята е покрита със сняг, а на него му е студено. Той е гладен и много самотен… Случайното намиране на костюм на Дядо Коледа, го отвежда на работа в универсален магазин. Всичко е наред до момента, когато Пинко отхапва от близалката на малко момиченце. Ядосаната майка се оплаква на управителя на магазина, който пък от своя страна го уволнява! По-нататък, Пинко се опитва да спечели пари почиствайки заснежените стълби на съседна къща, или дори да бъде арестуван, за да го нахранят в затвора, но усилията му се провалят на всяка крачка.

Какво се слува с Пинко на Коледа ще разберете само по Boomerang.

BOOMERANG КИНО
събота от 15:30 часа, повторение в неделя от13:30 часа

Присъединете се към Boomerang Кино всяка събота за Коледната кино-разходка, на която ще можете да видите някои от любимите си филми! Не се тревожете ако изпуснете Boomerang Кино в събота – можете да се включите и в неделя, когато пак ще имате възможност да гледате филма!

The Man Called Flintstone – Флинтстоун
3 и 4 декември

Таен агент Рок Слаг е ранен по време на гонка в Бедрок. Шефът на Слаг решава да замести ранения
Слаг с Фред Флинстоун, който по някаква случайност изглежда досущ като тайния агент.

Yogi’s Great Escape – Бягството на Йоги
10 и 11 декември

Йоги и Бу-бу се събуждат за началото на пролетта и приютяват 3 меченца сираци, които се обръщат към тях като към новите си чичовци. Скоро става ясно, че Джелистоун парк е фалирал и трябва да затвори, а Йоги не иска да се мести в зоопарк. Не след дълго създава Супер Кола и той, Бу-бу и трите меченца се впускат в множество приключения, опитвайки се да се изплъзнат на охранителя Смит и неговите нови асистенти, които искат да ги тикнат в зоопарка.

New Scooby-Doo movies: Ghastly Ghost Town
Нови Скуби-Ду филми: Призрачният град
17 и 18 декември

В първия Скуби-ду филм намираме Скуби-ду и приятелите му, принудени да търсят помощ, вървейки пеш из пустинята, след като ванът им е заседнал в пясъчна дюна заради ниско прелитащ, огромен прилеп. Те се срещат с Moe Howard, Larry Fine и Curly-Joe DeRita, чийто увеселителен парк се нуждае от неотложна помощ.

The Good the Bad and the Huckleberry Hound
Добрият, лошият и Хъкълбери Хрътката
31 декември и 01 януари

Пътувайки из пустинята, в търсене на място да основе ферма, Хък междувременно решава да стане шериф на малък град, който се заема да предпази от бандата на Далтон: Стинки, Пинки, Финки, и Динки. Така или иначе, бандата на Далтон се оказва твърде многобройна и превзема града, след като сразява шерифа. Ще може ли Хък да победи бандата на Далтон и да помогне на приятелите си да получат обратно града си?