Hallmark Channel съблазнява с още филми и сериали през март

Очаквай през МАРТ 2010 по Hallmark Channel

I. ПРОДЪЛЖАВАЩИ СЕРИАЛИ

ЗАКОН И РЕД XI (LAW & ORDER XI)
Всеки понеделник, двойни епизоди, 20:00 ч.

Напрегнат и завладяващ, това не е обикновен сериал за ченгета. Той проследява целия екшън от потайните нюйоркски улици до съдебната зала от гледна точка на прецизния екип от полицейското управление, който прави всичко възможно за гарантиране на присъдата. А фактът, че затворникът е виновен, не прави нещата по-лесни.

11-ти сезон на отличената с „Еми” съдебна драма ни среща с Бенсън и Стеблър в разследванията на още сериозни и тревожни престъпления, включващи изнасилване, убийство, опит за разбиване на наркокартел и педофилски кръг.

II. ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ
Всяка събота, 20:00 ч.

ПРИЗРАЧЕН ОБРАЗ
GHOST IMAGE (6 март)

Когато една млада филмова редакторка загубва приятеля си при катастрофа, тя намира утеха, гледайки видеото, на което той е заснет в нощта преди смъртта му. Но когато той започва да общува с нея през това видео, тя трябва да разбере дали приятелят й е преминал бариерата между този свят и отвъдното или тя попада в плен на лудостта.

КАНТОНЕРЪТ
THE STATION AGENT (13 март)

„Кантонерът” е филм за трима души, които нямат нищо общо помежду си, освен самотата, докато случайни обстоятелства не стават причина пътищата им да се пресекат. Не след дълго, в един изоставен склад, това несъвместимо трио е сплотено от невероятна връзка, което в крайна сметка ни показва, че дори самотата е по-добра, когато е споделена.

ФИЛМИ ЗА МОМИЧЕТА по HALLMARK CHANNEL

Всеки вторник от 20:00 и 22:00 ч.

В новия филм „В атака” (2 март) ученичките от едно училище са обзети от безпокойство, когато разбират, че училището им се обединява с училище за момчета. Следва „Безкраен купон” – поучителен разказ за обещаваща млада спортистка, която се плъзга по наклонената плоскост в непрестанни запои, заплашващи да съсипят бъдещето й. Ана Фрийл е в ролята на Лили във „Войнишка съпруга” (9 март) – разказ за млада работничка от Лондон, чието безгрижно съществуване е поставено на екстремно изпитание след припряната й женитба и емиграция в Канада по време на Втората световна война. Следва „Калифорнийците” с участието на Ноа Уайли. Повторението на новия филм „Кантонерът” (16 март) проследява живота на трима съвършено различни хора, които откриват другарството и приятелството, докато живеят в изоставен склад, а „Просто дишай” разказва за една тийнейджърка се научава да контролира гнева си. В „Сватбена треска” (23 март) един циничен писател на любовни романи помага на редакторка, която няма късмет в любовта, да намери Идеалния мъж. Веднага след него следва „Добрата вещица”, в който една чародейка трябва да убеди съседите си от малкия град, че няма намерение да ги наранява.  „Холивудски съпруги”, с участието на Фара Фосет, ще бъде излъчен на 30 март, а в „Рисковете на любовта”, водеща на рубрика задава на читателите си въпроса: “Кога поемате риска да се влюбите?” и получава отговор, какъвто не е очаквала.

НОЩ НА ТРИЛЪРИТЕ ПО HALLMARK CHANNEL

Всеки петък от 20:00 и 22:00  ч.

„Набеждаване” (5 март) с участието на Роб Лоуи в ролята на ченге със съмнително минало, което попада под влиянието на организатор на престъпни деяния. Следва „Прелъстяване”, в който репутацията на известната учителка по история Кристи Доусън е изложена на риск, когато тя се заема да помогне на свой ученик в беда. В „Призрачен образ” (12 март) млада филмова редакторка загубва приятеля си при катастрофа, но когато той започва да общува с нея, тя трябва да разбере дали той е преминал бариерата между този свят и отвъдното или тя попада в плен на лудостта, плюс „Необуздано сърце”, в който трима мъже се отправят на пътешествие през комедията на любовта. В „Убийство на „Плезънт драйв” (19 март) една младоженка изчезва, като подозрението пада върху съпруга й. Следва „Неспокойните духове”, в който съперничещи си ловци на духове се изправят пред страховит враг в един стар затвор. Изпълненият с напрежение трилър „Икономката” (26 март) с участието на Тори Спелинг е разказ за безработна художничка, която става икономка на тайнствен мъж, а в „Джерико Маншънс” масажистка е убита в апартамент, а заподозрените са много. Възможно ли е уплашена гледачка да държи ключовата улика?

 
По темата: , ,