Хапнах скорпион и ме погребаха жив по Viasat Explorer

Премиери през септември по Viasat Explorer

През септември Viasat Explorer ви поднася неустоимия нов сериал “Невероятният мистър Гудуин”, който не бива да пропускате. Джонатан Гудман е ново поколение ескапист и професионален авантюрист, поставящ се в най-екстремни ситуации и предизвикващ смъртта, карайки ви да изтръпвате от гледката на неговите приключения. След това е премиерата на “Как да стана изобретател милионер?”, в която професионалните инженери Джем Стансфийлд и д-р Шини Сомара се отправят на мисия да намерят някои от изобретенията, които не са успели да влязат в конструкторските бюра и не са излезли на пазара, за да им вдъхнат нов живот. Ако някога сте се чудели как са създадени кредитните карти или конструиран бобслеят, не пропускайте сериала “Как функционира това?”, който ще ви пренесе в света на най-чудноватите модерни изобретения и в авангарда на най-амбициозните постройки на Земята.

Невероятният мистър Гудуин
Премиера
25-и септември – 23-и октомври по Viasat Explorer

Невъзможното е само едно предизвикателство за Джонатан Гудуин – човекът, който съчетава уменията на Худини и Супермен с ежедневните изпитания на бащинството и семейния живот. Той е ескейполог от ново поколение и професионалист в справянето с опасностите, който се поставя в най-екстремните ситуации и всеки път успява да избегне смъртта. Тази невероятна поредица ще накара зрителите да притаят дъх, докато Гудуин наподобява героите от своето детство, великите американски представления и комиксите, изнасяйки своите уникални по рода си представления по улиците на Великобритания и САЩ.

Джонатан Гудуин се заема да осъществи изключителни прояви на нечовешка смелост, ловкост и физическа сила. Той се катери по фасадата на сгради, улавя стрели и стреля с пушка със завързани очи пред зашеметените наблюдатели. Но зрителите ще го опознаят дори по-добре, ставайки свидетели на изключителните процеси, през които преминава Гудуин зад кулисите, докато се подготвя усилено за представленията си, много от които не са били предприемани никога преди.

Телевизионният екран вероятно не може да бъде зареден с повече адреналин: запознайте се с безразсъдно смелия, изключителния Джонатан Гудуин! В тази нова поредица – Невероятният мистър Гудуин – ще видите мистър Гудуин да се катери по сгради – без никаква екипировка – в стил Спайдърмен, представяйки животoзастрашаващи изпълнения – в повечето случаи излагайки живота си на риск в името на забавлението. Това е едно изумително, спиращо дъха зрелище, което не бива да пропускате!

Необичайният професионален избор на Джонатан е вдъхновен от една книга за Хари Худини, която той прочита на седем годишна възраст. От този момент нататък той не спира да отключва ключалки и да се завързва и освобождава!

ВНИМАНИЕ: НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА ВКЪЩИ! – Това са само някои от предизвикателствата, които той – Невероятният мистър Гудуин – охотно е приел!

• Внимателно поставя скорпион в устата си. Освобождава се от заключени белезници, докато получава удари по лицето – многократно.

• Спокойно виси от покрива… на небостъргач. Хвърляне на зар определя колко пръста може да използва,
за да се задържи на ръба.

• Лесна работа – улавяне на стрела докато лети.

• Елегантно виси на трапец на въже,… привързано към хеликоптер, … докато е прикован към бързо движещ се автомобил.

• Любезно приема смъртоносно ухапване от змия, преди да бъде погребан жив. Успява да се измъкне, за да достигне до противоотрова в рамките на 20 минути.

Как да стана изобретател милионер?
Премиера
15-и септември – 3-и ноември по Viasat Explorer

Поредицата представя двама машинни инженери: Джем Стенсфийлд и д-р Шайни Самара, които се ровят из архивите на Великобритания в търсене на най-добрите изобретения, които никога не са били осъществени. След като открият безценен проект, те предприемат проучване и изненадващо посещение на изобретателите с надеждата да превърнат техните проекти и мечти в реалност, променяйки живота им завинаги. След това специално разработена подкрепа от екип от експерти помага на нашите изобретатели да структурират своя бизнес план, да произведат и тестват прототип на изобретението и ги учи как да привлекат инвеститори.

Как функционира това?
2-и – 27-и септември по Viasat Explorer

Поредицата представя грандиозни кадри, които улавят изключително широк спектър от завладяващи и изненадващи процеси, прониквайки в устройството и начина на функциониране на най-често срещаните домакински стоки. От сложните зъбчати колелца и механизми на часовниците „Суоч“ до стоманените трегери на небостъргачите; от функционирането на печатарска машина до монтажа на гигантски роторни перки за вятърни турбини – всеки епизод предлага интригуващи проникновения.