Харесваш ли Сликти, Ко,пи? и The D? „Все тая“, при тях е весело!

Гледай Сликти, Ко,пи?, The D – Все Тая онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=L7q0etq6LPo

Неангажиращи, но зарибяващи – набиращите скорост СтЗ Отбора представят весело видео, пълно с пици и ци*и. На Сликти, Ко,пи?, The D от старозагорската хип-хоп банда вероятно им е „все тая“ дали ще ги харесаш, защото личи, че просто се забавляват.

Кои са те?!

СтЗ Отбора съществува като хип хоп група от 2006 година. В групата участват рапъри, певици, певци, а от 2008г. и брейк денс и хип хоп танцьори. СтЗ Отбора разполага със собствена тренировъчна зала от над 140 кв.м. със звукозаписно студио и условия за развитие. Школа за хип-хоп и брейк денс освен в Стара Загора има и в Пловдив.

Стоян Стоянов „Сликти“ е роден на 14.08.1987г. в Стара Загора. Мениджър на СТЗ ОТБОРА. Пише стихове още от 4 клас . От 13 годишен се занимава с хип-хоп. На 17 започва да се занимава с бизнес, а на 19 се запознава с Ко,Пи? и двамата дават началото на групата, каквато я познаваме днес. Казва, че всичко, което намирате в думите му, ще намерите в живота му.

Живко Владимиров Андрейчев „Ко, Пи?“ е роден на 09.10.1984г в Стара Загора. Запалва се по хип-хоп музиката още по време на първата вълна в България, като слуша „Гумени Глави“ и „XXL“. Ко,Пи? прави записа смесването и мастеринга на всички песни на СТЗ Отбора!

Десислав Красимиров Димов а.к.а. Дъ Ди ( The D ) е роден на 22.07.1990 година в град Стара Загора. Човекът музика на СтЗ Отбора. Занимава се с музика от 12 годишен, като участва в спектакли в детския хор на Старозагорската опера. Влечението му към хип-хопа се проявява на 15 годишна възраст, като започва да се занимава с инструментали (бийтмейкинг). През 2012 творчеството му е насочено към българския фолклор примесен с модерни хип-хоп елементи.

 
По темата: