Харисън Форд в „Каубои и извънземни“ (2011) по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 24 ноември 2013 г., неделя

24 ноември, неделя, 14.00 часа
Пълно за празно (The Switch)
2010 / САЩ
Режисьор: Джош Гордън, Уил Спек
В ролите: Дженифър Анистън, Джейсън Бейтман, Патрик Уилсън, Джеф Голдблум, Жулиет Луис, Скот Елрод и др.
Жанр: Комедия

Гледай видео анонс онлайн

Каси е необвързана жена на средна възраст, която решава, че е крайно време да има бебе. Въпреки протестите на най-добрия й приятел Уоли, тя е решена да използва донор на сперма и да отгледа детето си сама. Уоли има не само приятелски чувства към Каси, но е пропуснал момента да ги декларира. Каси намира донор – чаровният Роланд и по този повод прави парти, на което Уоли се напива и без да иска „разлива“ чашката с бъдещото бебе. Без да съобщи на Каси, Уоли заменя спермата на Роланд със своя. Седем години по-късно той се запознава със сина си Себастиан и трябва да намери начин да му съобщи, както и на Каси, че е негов баща. Само че Роланд вече е част от живота на майката и сина и задача не е толкова лесна.

24 ноември, неделя, 20.00 часа
Каубои и извънземни (Cowboys and Aliens)
2011 / САЩ
Режисьор: Джон Фавро
В ролите: Даниел Крейг, Харисън Форд, Абигейл Спенсър, Кланси Браун, Сам Рокуел, Оливия Уайлд и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Ню Мексико, 1875 година. Странник без спомен за своето минало попада в пустинния град Абсолюшън. Той установява, че жителите му са недружелюбни и излизат на улицата единствено по заповед на полковник Долархайд. Градът живее в страх. Истинският ужас в градчето обаче настъпва, когато извънземни се спускат от небето и започват да отвличат един по един жителите от селището. Странникът, който доскоро е отхвърлян, сега се оказва единствената надежда за спасение…

24 ноември, неделя, 22.20 часа
Уличен бой (Fighting)
2009 / САЩ
Режисьор: Дито Монтиел
В ролите: Чанинг Тейтм, Терънс Хауърд, Браян Уайт, Луис Гусман, Майкъл Ривера и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Шон е момче от малък град, дошло да си търси късмета по улиците на Ню Йорк. Известно време се препитава от дребна улична търговия, но перспективите са мрачни – поне до момента, когато среща Харви – изпечен мошеник с добри връзки в подземния свят. Харви бързо надушва таланта на Шон да използва юмруците си и му урежда серия от улични боеве, които превръщат младежа в истинска звезда от бизнеса с незаконни мачове. Първоначално Шон е щастлив от успеха си, но скоро вижда, че се е забъркал в нещо много по-голямо и опасно от дребните планове за забогатяване, които двамата с Харви кроят.

 
По темата: , ,