Харисън Форд в Защитна стена по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 10 и 11 ноември 2012 г., събота и неделя

10 ноември, събота,12.00 часа
Невеоятното приключение на Шарпей (Sharpay’s Fabulous Adventure)
2011 / САЩ
Режисьор: Майкъл Лембек
В ролите: Ашли Тисдейл, Остин Бътлър, Камерън Гудман и др.
Жанр: Семеен

Гледай видео анонс онлайн

Шарпей Еванс /Ашли Тисдейл/ се отправя към ярките светлини на Ню Йорк, за да стартира своята главозамайваща кариера. Но на сцената надпреварата е ожесточена – Шарпей и кученцето й Бой разбират това, когато се срещат със собственика на разглезеното пале на име „Графиня“ и подла млада бродуейска звезда, която би направила всичко, за да победи конкуренцията. За щастие Шарпей среща и Пейтън /Остин Бътлър/, красив студент по филмово изкуство, който я намира за почти толкова интересна, за колкото се смята самата тя.

10 ноември, събота, 13.45 часа
Хъни 2 (Honey 2)
2012 / САЩ
Режисьор: Били Удруф
В ролите: Катерина Греъм, Ранди Уейн, Сейшел Габриел, Лонет Маккий и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

Катерина Греъм изпълнява главната роля в танцовата тийнейджърска комедия „Хъни 2”. Мария Бенет е талантливо момиче, заобиколено от куп проблеми и неприятности. След като напуска поправителния дом, тя решава да преобърне живота си и се посвещава напълно на танците. Партнира й Марио Лопес, а режисьор на лентата е Били Удруф.

10 ноември, събота, 20.00 часа
Защитна стена (Firewall)
2006 / САЩ
Режисьор: Ричард Локрейн
В ролите: Харисън Форд, Пол Бетани, Вирджиния Медсън, Мери Лин Рейскъб, Робърт Патрик, Алън Аркин и др.
Жанр: Екшън-трилър

Гледай видео анонс онлайн

“Защитна стена” е напрегнат криминален трилър с участието на Харисън Форд, в който той играе ролята на компютърен специалист, написал софтуер, защитаващ системата на голяма банка от хакерски атаки.

Денят за Джак Стенфилд /Харисън Форд/ започва както обикновено. Жена му Бет /Вирджиния Медсън/ го изпраща на работа, а тя остава да се грижи за двете им деца. В края на работния ден Джак разбира, че съпругата и децата му са задържани като заложници в дома им. Искането на похитителите е едно – чрез кодове за достъп до класифицирана информация в банката, които Джак е създал, той трябва да прехвърли 100 млн. долара в сметка на Кайманите. След неочаквани обрати Джак осъзнава, че похитителите нямат никакво намерение да освободят семейството му, след като получат парите. Техният живот зависи единствено от него и ходовете, които прави.

Другите имена, попълващи звездния актьорски екип, са на Вирджиния Медсън, Робърт Патрик, Пол Бетани и Алън Аркин.

 
По темата: , , ,