Харната Фани Хараламбиева гола в MAXIM – снимки

Студентка по право със секси рекорд в МAXIM

Красавицата с най-много корици на MAXIM е моделът Фани Хараламбиева

Тъмнокосата красавица и студентка по право краси септемврийския брой на мъжкото списание, който вече е на пазара.

Това е третата й изява на корицата, но за първи път е сама. „Хетрикът на Фани Харалампиева е напълно заслужен. Има безброй причини тя да е сред любимите ни модели. Феновете ни ще се уверят в това от специалната фотосесия, заснета в Гърция. Водата и пясъкът се отдръпват като в древна поема, за да й направят път, а ние благоговеем”, споделят от екипа на MAXIM.

Фани вече участва в юбилейния 50-ти брой на мъжкото списание в коледна фотосесия в компанията на Надин Хайдар. След малко повече от година моделът на „Визаж“ отново плени читателите с уникален „троен“ кадър, влязъл в Hot 100 на 2011 – заедно с Диляна Попова и Луиза Григорова.

Безумно горещият летен MAXIM разхлажда с още две мокри сесии – на Яна Ценова и на Виктория. Още море, пясък и басейн – така че да не пропуснете нищо. За да не се прекалите с релакса MAXIM предлага и сериозен сблъсък – кой е по-по-най, що се отнася до тираните в световната история. Мао, Сталин, Ленин, Хитлер, Пиночет и компания в честна битка за кървавата корона.

Брой 93 събира още паноптикум на най-вехтите неща в света, наръчник за справяне с най-битовия кошмар – ПМС на благоверната, както и бърза проверка на здравословното състояние – трите вървят ръка за ръка.

 
По темата: