Хаус дива закрива благотворителните концерти по „Нова“


Нюйоркската хаус дива Барбара Тъкър ще закрие финалния концерт от поредицата „За децата на България”

Водещата на „Голямата уста” и Камелия Тодорова ще пеят в дует

Нюйоркската хаус дива и популярна госпъл изпълнителка Барбара Тъкър, която пристига в България по специалната покана на лейбъла „Стерео стая”, ще пее в петък вечер на финалния концерт от поредицата „Всички имаме сърца: За децата на България” от 20:00 часа по Нова телевизия.

След края на благотворителния проект VIP Brother 3 Нова телевизия и продуцентска компания Old School Productions продължиха своята ангажираност към проблемите на децата у нас и в рамките на четири седмици, в осем поредни концерта събират пари за различни каузи, свързани с деца.

Ники Кънчев и Емил Кошлуков ще водят лайв концерта по „Нова телевизия” утре вечер. Ромската перла Бони ще се качи първа на сцената в Нови хан. Момчето в инвалидна количка и с ангелски глас Кристиян ще изпълни заедно с Развигор Попов песен, написана от композитора и посветена на самия него, със заглавие – „На Крис”.

Българската джаз икона Камелия Тодорова ще пее заедно с поп-фолк изпълнителката и водеща на „Голямата уста” Камелия. Двете чаровни певици с еднакви имена ще излязат на една сцена, въпреки музикалните си стилови различия.

В името на благотворителната кауза гласовитите дами ще изпеят „Прошепнати мечти”. Дъщерята на Ками Тодорова – Рахел също ще се присъеди с песен към благотворителната инициатива.

Актрисата Касиел Ноа Ашер и „царят на комедията” Филип Аврамов ще са другият интерсен дует. Двамата ще изпращат послания за любов с песента „Je T’Aime”. Поли Генова заедно с вокална група “Бон-Бон” ще изпълни популярната “Heal the world” на Майкъл Джексън.

Барбара Тъкър ще пее на финала на концерта. Барбара е звезда от световен мащаб. Родена в Ню Йорк, тя се утвърждава на американската клубната сцена с уникалния си талант. Нейни хитове, между които „Precious Love”, “Beautiful People” и “I Get Lifted”, достигат челната позиция в американските денс и хаус класации общо 7 пъти.

Барбара ще бъде гост-лектор на превърналия се в традиция майсторски клас по вокална техника, който ще се проведе в рамките на музикалното събитие SEEME 4.