Хаус DJ и перкусионист завихрят парти в MyClub


House DJ + Перкусии на живо = 18 окромври, My Club

На 18 октомври, събота, в столичния “My Club” /ул. Ангел Кънчев 18/ очаквайте една изключителна House вечер, която сe състезава за партито на седмицата.

На 18 октомври клубът ще събере на едно място House DJ и перкусионист. Ето и малко повече информация за главните действащи лица:

DJ Shoma e едно от най-новите клубни лица в България. Известно време живее и работи като резидент DJ в Baltimore, USA. В България е повече известен като хип-хоп DJ. Записва и работи с едни от водещите изпълнители и продуценти в BG хип-хоп индустрията. От четири месеца е резидент DJ на “Hip-Hop And You Don’t Stop” – черното парти на My Club, което всеки четвъртък се радва на изключителен интерес.

Преди по-малко от месец DJ Shoma започна да свири и House музика в My Club. На 18 октомври той избра да направи едно по-различно парти, като за целта покани другото действащо лице- световно-признатия перкусионист- Панайот Ангелов.

Панайот Ангелов – “Панчо” свири и работи с изпълнители и групи като Исихия, Vataff Project, група Mind Trips и още много други. През годините печели изключително престижни награди от цял свят. Солист е и на всички перкусионни сола в шоутата на Нешка Робева. Панчо има зад гърба си над 150 концерта от цял свят. Също така е автор на музика за много български рекламни клипове.

На клубният живот в София, Панчо е познат от участията си в клубовете Yalta, Chervilo и Escape, както и от съвместната работа с голям брой български DJ-и. Той прегръща с ентусиазъм предложението на DJ Shoma и двамата вече нямат търпение да се развихрят в My Club.

На куп всички тези неща могат да означават само едно: на 18 октомври, събота, ни предстои едно изпълнено с много енергия парти, за което ще се говори дълго. Заповядайте и вие!

 
По темата: