„Хайнекен“ строи футболна арена до НДК – за 500 ВИП-а и 50 фена!

Heineken строи шампионска арена в центъра на София за финала на UEFA Champions League

Върху площ от 1000 кв.м повече от 500 VIP гости ще гледат футболното събитие на живо

50 родни футболни фена също ще имат възможността да присъстват на Heineken Star Experience

На 22 май български звездни личности и фенове ще могат да гледат финала UEFA Champions League и да съпреживеят емоциите от футболния двубой между Интер и Байерн по уникален начин, благодарение на Heineken Star Experience.

Международната марка, в качеството си на официален спонсор на UEFA, организира за трети пореден път VIP събитие, което ще пренесе атмосферата на стадион „Сантяго Бернабеу” Мадрид в София. Тази година организаторите на звездната вечер са избрали нестандартна локация, а именно площадката пред зала 6 на НДК.

Там ще бъде построена специална шампионска арена, оборудвана с огромни плазмени екрани, на които гостите ще наблюдават финала. Шест дни ще са необходими за изграждането на футболното селище, което ще се разполага на площ от 1000 кв.м.

Шест родни звезди са ангажирани да забавляват повече от 500 върли VIP почитатели на популярния спорт в майската вечер. Три огромни екрана с висока резолюция, професионален звук и светлини, половин тон декори и студена бира ще потопят гостите в незабравимото усещане на най-значимото футболно събитие за сезона. 50 родни футболни фена ще имат възможността да присъстват на Heineken Star Experience.

Всички гости на събитието на 22 май ще имат възможността да дадат своята прогноза за финалния резултат от двубоя. Позналите крайния изход на мача ще участват в томбола за голямата награда на вечерта – Heineken BeerTender от лимитираната серия, създадена специално за UEFA Champions League.

Heineken спонсорира UEFA Champions League за пета поредна година. С 4 билиона телевизионни зрители, наблюдаващи всяка седмица мачовете от първенството в 230 страни по света, UEFA Champions League се превръща в най-глобалното футболно събитие и пасва перфектно на най-международната марка бира.

Тазгодишната концепция Heineken Star Еxperience цели да вдъхнови всички любители на качествената бира и клубния футбол, да се съберат с приятели и да споделят емоцията от първокласната игра, докато се наслаждават на Heineken.

 
По темата: