Hell’s Kitchen еп. 10 20.03.2018 от Нова и онлайн – изпитание координация

Шеф Ангелов поставя участниците в Hell’s Kitchen България на трудно изпитание за отлична координация

Един от двата отбора прави най-добрата си вечерна резервация до момента, а един участник получава оранжевата престилка на номинирания

Вторник вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще бъдат поставени пред трудно изпитание, за което се изискват отлична координация и комуникация между тях. Единият от отборите ще успее да направи най-добрата си вечерна резервация до момента, а в края на епизода някои ще получи престилката на номинираните.

Вече четвърта седмица координацията и комуникацията в двата отбора не са на нужното ниво. И при сините, и при червените има отлични готвачи, но повечето от тях са индивидуалисти, което далеч не е достатъчно за една професионална кухня от високо ниво. Именно за това, шеф Ангелов ще постави трудно предизвикателство пред тях. Всеки отбор ще има точно един час, за да приготви три перфектни чинии – пилешко, агнешки котлети и лаврак, но в кухнята ще готви само по един участник, който ще бъде сменян от свой съотборник през седем минути. Победителите от това трудно изпитание ще получат възможност с дегустация на вино с известния сомелиер Петър Илиев, а загубилите ще трябва да се запасят с търпение, защото ги очакват 200 килограма боб и леща, които трябва да разделят.

Вечерната резервация отново ще започне с известни затруднения на отборите, но единият бързо ще успее да се мобилизира и да я завърши по впечатляващ начин. Загубилият отбор ще срещне огромното разочарование на шеф Ангелов и ще трябва да излъчи двама номинирани, а решението на Виктор Ангелов за номинирания участник тази седмица ще успее да изненада всички. Кой отбор ще спечели овациите и кой ще обере негативите? Кой ще бъде първият номиниран тази седмица, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн