Hell’s Kitchen еп. 28 / 01.05.2018 онлайн и по Нова – пълен мрак

Предизвикателство в пълен мрак в Hell’s Kitchen България

Категорична победа на единия отбор и тежка номинация за другия – тази вечер по NOVA

Вторник вечер в Hell’s Kitchen България, от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство в пълен мрак. Вечерната резервация ще започне с аплодисменти, но ще продължи с много проблеми, а в края на вечерта един ще получи оранжевата престилка на номинираните.

Шеф Ангелов ще постави на професионалистите интересно предизвикателство. Всеки от тях ще има точно по 60 секунди, за да „напазарува“ в смесения магазин на Hell’s Kitchen България, но набавянето на продукти ще се извършва в пълен мрак. Всеки професионалист ще трябва да вземе по три продукта, единствено с помощта на напипване, а след това двата отбора ще превърнат събраните продукти в съвършени ястия. Сините и червените ще имат задача да направят стартер и основно, но трябва да оползотворят абсолютно всичко, което са изкарали от мрака. Победителите от това предизвикателство ще се насладят на слънчева разходка в зоопарка, а загубилите ще се заемат със заготовките за вечерта.

Вечерната резервация ще стартира с аплодисменти за двата отбора и шеф Ангелов. Проблеми няма да липсват и в двете кухни и, въпреки мобилизацията в по-късен етап на вечерта, единият отбор ще издаде почти двойно повече поръчки. Загубилият отбор ще излъчи първите две предложения за номинации тази седмица, а шеф Ангелов ще бъде повече от категоричен кой трябва да облече оранжевата престилка.

Гледай видео запис онлайн