Hell’s Kitchen еп. 38 (23.05.2018) по Нова и онлайн – кои са финалистите?


Тримата финалисти заемат мястото на шеф Ангелов в Hell’s Kitchen България

Най-близките хора на Филип, Светла и Дани ги посещават в ресторанта, но само един получава възможност да прекара време с тях

В сряда вечер е полуфиналът на Hell’s Kitchen България. Финалната тройка – Филип, Дани и Светла ще получат възможност да видят за малко най-близките си хора, но само победителят от предизвикателството ще може да прекара целия следобед с тях. Вечерната резервация ще премине по необикновен начин – всеки един от финалистите ще заеме мястото на шеф Ангелов и ще се превърне в последна инстанция в ресторанта на Hell’s Kitchen, а в края на епизода ще станат ясни и двамата, които ще се изправят един срещу друг на големия финал утре.

Изключително тежко предизвикателство очаква Филип, Дани и Светла тази вечер. Най-близките им хора ще прекрачат прага на ресторанта и тримата финалисти ще могат да ги прегърнат за малко, но само победителят от предизвикателството на шеф Ангелов ще има възможността да прекара с тях целия следобед. Самото предизвикателство ще бъде с повишена трудност. Филип, Светла и Дани ще трябва да пресъздадат авторско вегетарианско ястие на шефа, само чрез опитване. Кой от тях ще се доближи максимално до вкуса и презентацията, познавайки най-много съставки в многокомпонентната чиния, предстои да разберем.

Вечерната резервация ще премине по напълно различен начин. Ключовата дума ще бъде „лидерство“ и всеки един от тримата финалисти ще застане за определено време на мястото на шеф Ангелов, превръщайки се в последна инстанция на Hell’s Kitchen България. Докато Филип, Светла или Дани са на паса, останалите ще изпълняват поръчките, заедно с шеф Койчев и шеф Димова, но су-шефовете ще имат и тайна задача – да залагат бомби в ястията, които издават, за да проверят дали човекът на паса внимава достатъчно за всичко.

В края на епизода ще научим имената и на двамата финалисти в Hell’s Kitchen България, а кои ще бъдат те ще разберем по NOVA.

Гледай видео запис онлайн