Hell’s Kitchen епизод 1 (27.02.2018) от Нова и онлайн

Предизвикателствата за участниците в Hell’s Kitchen България започват още с влизането им в ресторанта

Лични специалитети, среднощни уроци, първа вечерна резервация и мъжки сълзи в първия епизод на кулинарното риалити

Вторник вечер от 21:00 часа по NOVA първият епизод на Hell’s Kitchen България ще посрещне 18 професионални готвачи, за които състезанието ще започне още с прекрачването на прага на ресторанта. Лични специалитети, среднощни уроци, първа вечерна резервация, мъжки сълзи и оспорвана битка ще вълнуват двата отбора, а всяка крачка в кухнята ще бъде следена изкъсо лично от шеф Виктор Ангелов.

Девет жени и девет мъже ще се впуснат в предизвикателството на живота си, преследвайки една единствена цел – наградата от 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. Състезанието за тях ще започне още с влизането в „адската кухня“ и преди да имат възможност да облекат готварските куртки, те ще получат 45 минути и задача да приготвят своите лични специалитети. „Визитните картички“ в чиния на състезателите ще бъдат оценени лично от шеф Виктор Ангелов, а кой от двата отбора ще се справи по-добре в първата задача в Hell’s Kitchen България и какви ще са санкциите за загубилите, предстои да разберем съвсем скоро.

Това ще е само началото на сериозните предизвикателства пред отборите – преди първата си вечерна резервация в ресторанта, те ще трябва да разучат до съвършенство менюто на шеф Ангелов, а на разположение ще имат само една безсънна нощ. Първата вечеря пък ще им покаже, че те наистина се намират в Hell’s Kitchen България, а там няма място за слаби готвачи и слаби характери. Двата отбора ще се състезават с времето и със собствените си слабости, а още в първата вечеря ще станем свидетели на сълзи в мъжкия отбор. Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран – ще разберемот 21:00 часа по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Какво сподели шеф Ангелов в „Здравей, България“ часове преди старта на кулинарното състезание за професионални готвачи можете да видите ТУК: