Hey, Lil Mama – зарибяващ хит от Cental Side! /видео/

„Майничките“ Cental Side представят неофициално видео към един 100%-ов бъдещ хит! Изпратете лятото с Hey Lil Mama. Мелодията е от онези, които се набиват в ума и си тананикаме подсъзнателно. Кадрите са от стари видеа на Cental Side! Музика и аранжимент – L.K. BEATS (Любо Кардашев), текст – Central Side.

Най-големите хитове на Central Side до момента: Back once day; Steps in da club; Погледни нагоре; Пу за мен; На на на (shake it).

Емил Христов, Васил Петков и Марин Митев (Емо, Васко и Марин) основават пловдивската група Central Side през 2006 г.

Преди това се занимават с хип-хоп по отделно, но тяхното приятелство и влечение към този стил музика ги обединява в една обща идея,а именно да сформират Central Side.

Както всяко начало и тяхното не е лесно, започват в най-импровизирани условия, като повлияни от задокеанското звучене на хип-хопа, идеята им е да въведат собствен новаторски стил в България.

С тяхната музика момчетата искат да спомогнат за съживяването на този стил в страната. Виждайки ответната реакция от това, което правят разбират,че има смисъл от тяхната идея.

Зачестяват мероприятията от този стил в техния град и започват да работят и в други разновидности на хип-хопа (ърбан,електро-хоп и R&B).

В наши дни групата вече е разширила обзора си и предлага много забавна и разнообразна програма заедно с няколко певици, танцьори и какво ли още не…

 
По темата: