HEYO – газ към този линк, с новия хит на Дидо – Дийп Зоун и Явор!

Диан Соло и Явор впечатляват лятото с нов хит

След успеха на първата им съвместна песен Rise Again, сега двамата са готови да изтрелят следващия си проект, озаглавен “Heyo”.

Песента може да се чуе предпремиерно тук:

…  а скоро ще бъде заснет и видеклип към песента.

За тези, които не знаят, DJ Dian Solo или известен още като Дидо от DEEP ZONE PROJECT започва кариерата си в стриптийз бар в черноморски курорт преди 17 години. Именно там той получава своето музикално вдъхновение. Малко след това през 1997 г. е избран за „Най-Добър DJ” на България.

Старият нов вокал на Cravity Cо – може би това е най-точното определение за Явор Захариев (Yavor). След като преди три години напусна култовата банда, за радост на хилядите му фенове миналият месец направи, както каза самият той, спонтанно и красиво завръщане.

Явор и Dian Solo се събират за радио шоуто „План Б” по Алфа Радио, на което са автори и водещи съвместно с DJ Startrax. Това дава началото и за идеята за съвместна работа не само зад радио пулта. След няколко срещи те усещат, че са на една и съща музикална вълна и подготвят съвместният си live проект, който комбинира сетовете на Dian Solo и Statrax с вокалите на Явор.