Хилда Казасян и Сашо Диков – музика, любов и още нещо

ДИКOFF – на 3 май ще видите Мика Стоичкова, Тони Стораро, Хилда Казасян, интервю с Павел Писарев от Миролюба Бенатова, митрополит Гавриил и междупразничната парламентарна обиколка на Стажанта

Извънредна обиколка на Стажанта из Народното събрание. Как са депутатите след Великден и преди Гергьовден? Политика между два празника и преди избори. Любопитните срещи в кулоарите на Парламента са сигурни.

Миролюба Бенатова представя: спомени за Людмила Живкова. Телевизионната поредица за дъщерята на бившия Първи, започната от разказите на личния й бодигард Петър Петров, продължава със специално интервю с журналиста Павел Писарев. В продължение на години той е бил в най-близкото й обкръжение в качеството си на неин заместник в Комитета по култура. Каква беше Людмила?

Коя е Мика Стоичкова? Може би си мислите, че знаете. Има голяма вероятност обаче интервюто на Сашо Диков с голямата дъщеря на Христо Стоичков да промени представите ви за нея. Мамино детенце или дъщеря на баща си? Нито едно от двете. Просто едно пораснало момиче.

Разговор по мъжки. Сашо Диков и Тони Стораро в интервю-уникат. Един от най-успешните поп-фолк певци разказва за семейството, което го крепи, за традициите, които трябва да се спазват, за музиката като начин на живот и за личните си страхове.

Преди време ДИКOFF представи на зрителите си интервю с един от най-достойните и авторитетни духовници в Българската православна църква – митрополит Гавриил. На 3-ти май, в навечерието на празника на храбростта – Гергьовден, ще видим неизлъчвани кадри от разговора с Гавриил Ловчански, в които той разказва за Божиите чудеса, случили се пред очите му. Смелост е да вярваш.

Тази събота Хилда Казасян ще хване Сашо Диков и с лекота ще го метне в джаза. Той пък няма да се опъва много, защото знае, че му предстои изключително приятен разговор с една от най-очарователните български певици. Ще става въпрос за музика, любов и още нещо…

Гледай видео запис от предаването онлайн