Хилда Казасян с три аборта от Чочо Попйорданов – видео

Хилда Казасян призна за три аборта от Чочо Попйорданов пред Сашо Диков по Нова телевизия. „Първият аборт ни сплоти, вторият ни уплаши, третият ни раздели. Явно Господ реши, че не трябва да имаме деца с Попйорданов”, призна певицата, цитирана от novini.bg.

Хилда Казасян разказа още, че с Чочо Попйорданов са били по-скоро като брат и сестра, а не като мъж и жена.

„Седем години бяхме заедно. Бяхме изключително близки същества. Винаги се появяваше, за да ми даде помощта и подкрепата си. Още не мога да повярвам, че го няма. Смъртта не я приемам. За родителите си някак го очакваш, а за Чочо още не мога да го приема”, добави тя.

„Алкохолът беше и е земен порок. Принципно всеки го тегли нанякъде. Чочо кипеше от живот, но и той се пребори с това. Чочо успя да се пребори благодарение на това прекрасно същество до него в последните години – Даниела. При толкова много емоции в него, явно това му е било като отдушник. Ние, обикновените хора, понякога се крием зад фалша и лицемерието, а той не можеше да се хване за това. Той бе голямо дете. Явно това е бил най-лесният начин да потуши бурята в него”, коментира Казасян.

Хилда добави, че явно трите спонтанни аборта са може би част от причините, които са ги разделили. „Около нас хората бяха с деца. Някак си това ти действа. Явно обаче Господ е решил, че ние с Чочо не трябва да имаме дете. Причина в нас нямаше. Като интелигентни хора сме направили необходимото”, сподели още Хилда.

Когато Йоанна Буковска се е появила в живота на Чочо, те вече са имали тяхното отдалечаване.

Джазменката разкри също, че в момента има мъж до себе си и се чувства щастлива. „Това е Пламен. Сега съм с човек, когото много обичам. Направихме си скоро ресторант двамата. Той има две големи деца от предишния си брак, които са страхотни. Чувствам се превъзходно”, завърши Хилда.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: ,