Хилда Казасян замества заядливия Любо в X Factor

Менторска война” в X Factor

Хилда Казасян сяда на съдийското място на Любо в епизода тази вечер

Истинска „менторска война” се разрази в последния епизод на X Factor. Изключително остър в критиките си беше Любо, който не веднъж предизвика бурни реакции сред своите колеги. Най-безкомпромисен той беше към момичетата от отбора на Заки, което създаде сериозно напрежение между двамата.

Любо беше категоричен и разкритикува повечето изпълнения. „Чаках да свърши парчето ти” бяха думите му за Таня и „I Need A Hero”, “Дойде ми в повече” – за Ана-Мария, „Потресаващо демоде” – за „Conga” в изпълнение на Теодора. Към Нелина също изрази критика с думите „Чуй си парчето на запис и ако ти хареса, аз ще ти се извиня”.

Заки прозря в думите му заплаха за своя отбор на момичетата. Така, в отговор на нападките на Любо, той отправи забележки към прическата на Жана, която обаче смая с глас всички с песента „One Night Only” на Дженифър Хъдсън. Не особено ласкав беше той и към изпълнението на Людмила – „Мне мама тихо говорила” на Филип Киркоров. Според него, това изпълнение го е пренесло в „много хубаво капанче в Одеса или Бургас, където си поръчах бира и цаца и забравих, че сме в X Factor”. Любо побърза да защити своя участник, като призова Заки да попита хората защо толкова много обичат Люси.

Ще се успокоят ли духовете сред съдиите в петък вечер? За това със сигурност ще допринесе Хилда Казасян, която ще заеме съдийското място на Любо за елиминациите тази вечер. Поради музикалент ангажимент на изпълнителя, той ще предостъпи мястото си на чаровната джаз дама, известна с доста по-меките си коментари. Кой ще отпадне и дали решаващият глас няма да се падне именно на Хилда, ще разберем от 22.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Теди танцува салса с приятеля си  на сцената на X Factor

Жана провокира с нова визия, Люси изпълни руска класика

От горещи латино ритми до руска класика чухме в епизода на X Factor от четвъртък, когато финалистите изпълниха песен по свой избор.

Специална подкрепа за своето представяне получи Теди. След като преподаде основните салса стъпки на своя ментор Заки, сега чаровната пловдивчанка, която е инструктор по латино танци, показа своите умения в салса ритмите. Тя изпълни песента на Глория Естефан „Conga”, а на сцената застане и дългогодишният й приятел,  който също тренира в танцовата школа. За тяхната любов Теди разказва, че са ги събрали именно танците, въпреки че в началото доста се съпротивлявала.

В нова светлина видяхме и Жана, която представи лиричната песен „One night only” на Дженифър Хъдсън и изненада с романтична визия. След срещата си с Том Джонс миналата седмица, песен именно на американската звезда изпълни Мартин – „Sex Bomb”. След като пя на английски и на български, Люси се изяви с вечна руска класика и песен на Филип Киркоров.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Иван:

Мартин:

Пламен:

Таня:

Ана-Мария:

 
По темата: