„Хиляди пъти любов“ – тръгва корейски сериал с върховен рейтинг!

Нов корейски сериал ще гони популярността на турските саги

За първи път в България по Диема Фемили корейският „Хиляди пъти любов” разказва за трудните избори и последствията, които претърпява една сурогатна майка

От 7-ми февруари, всяка делнична вечер от 21 часа, зрителите на Диема Фемили ще бъдат първите в България, които ще могат да се насладят на сериал, произведен в Южна Корея. „Хиляди пъти любов” е един от най-успешните азиатски сериали, постигнал върхови рейтинги в родината си.

В близо 50 епизода корейската сага засяга една много чувствителна и силно дискутирана в последно време тема, каквато е сурогатното майчинство. На 24-годишна възраст младата Юн-ним е принудена да направи труден избор, за да събере достатъчно пари за лечението на болния си баща. Именно в този тежък момент идва и предложението да се превърне в сурогатна майка за Сун-иънг, която не може да има деца и тайно от мъжа си Се-хун предприема такава стъпка. По условието на договор двете жени така и не се срещат лице в лице.

Съдбата обаче винаги е с крачка пред останалите и години по-късно се случва така, че Юн-ним започва работа в голяма компания, където се влюбва в красивия Канг-хо – девер на Сун-иънг. Двамата се женят и живеят щастливо, като Юн-ним приема детето на Сун-иънг като свой племенник. Една любовна афера и истините, които тя ще разкрие обаче ще обърнат живота на всички, когато истината излезе наяве и любовта, лъжата, майчиният инстинкт и честта се сблъскат на едно място.

Снимките на южнокорейският сериал „Хиляди пъти любов” започват през 2009 година и се очаква да продължат поради големия зрителски интерес сред азиатската аудитория. Режисьор на сагата е Ким Джун, а сценарист – Ким Юнг-мин. У нас сериалът тръгва от 7-ми февруари (понеделник) по Диема Фемили и ще се излъчва всеки делничен ден, от 21 часа.

Още инфо за сериала:

Няма нужда да познаваме миналото си, защото то не е от значение, когато двама души се обичат

В главните роли: Ли Су-кунг, Юнг Джио-уун, Лиу Джин, Ко Еун-ми, Ким Хий-чул, Лий Си-иънг и др.

На 24-годишна възраст Юн-ним временно прекъсва следването си в училището по право, опитвайки се да припечели пари за обучението в колеж. Едва на 3 години тя загубва майка си и е принудена да търпи ужасното отношение на мащехата си, но благодарение на обичта на баща си и баба си, тя израства като една весела млада жена.

В деня, когато получава писмо, че е минала първия изпит в бара, бизнесът на баща й фалира. Заедно със загубата на къщата, баща й Ин-дук е приет в болница в следствие на шока и сериозно заболяване. Изпаднала в безисходица и принудена да плати високите сметки за лечението на баща си, тя попада на брокер на сурогатни майки. Без да се колебае Юн-ним решава да стане сурогатна майка за Сун-иънг, която не може да има бебе.

В началото Юн-ним и Сун-иънг не се срещат и информацията и за двете се пази в тайна от брокера до момента, който идва по най-шокиращия начин.

Въпреки, че Канг-хо е много по-добър от своя брат Се-хун в много отношения, неговата доведена майка отказва да го признае като свой син, заради предпочитанията си към по-големия му брат. Това кара Канг-хо да страда по време на цялото си детство, както и през тийнейджърските си години. В опит да избяга от това страдание, той напуска страната, за да учи в чужбина. Благодарение на ценния опит, който натрупва, той осъзнава своя огромен потенциал и се превръща в голям и зрял мъж.

Две години по-късно се случва така, че Юн-ним успява да спаси собственото си дете от автомобилна катастрофа. В знак на благодарност Сун-иънг я изпраща с препоръки в компанията, където нейният доведен баща е президент. Така Юн-ним започва работа като секретарка и докато работи във фирмата среща Канг-хо, в кого се влюбва. Заради миналото си като сурогатна майка, принудена да спечели пари, за нея се оказва трудно да започне нормална връзка с Канг-хо. Въпреки това непрестанните и устойчиви усилия от страна Канг-хо дават резултат и тя решава да се омъжи за него.

В това време Се-хун е изпълнителен директор в компанията на баща си. Той разбира, че майка му и безплодната му жена са наела сурогатна майка, която да роди неговото дете. Това се оказва прекалено тежка за него новина и той с трудност я приема. В отчаяните си той се въвлича в авантюра със секретарката на фирмата Йеон-хе, а Сун-иънг скоро разбира, че мъжът й й изневерява. Така тя разбира силата на стреса, който той преживява. Въпреки че те успяват да се сдобрят и разберат помежду си, друг сложен детайл се изпречва на пътя им. Изненадващо се оказва, че майката на Йеон-хе – Кеум-я – е брокерът, който се свързва с Юн-ним и й предлага да стане сурогатна майка.

Майката е решена да отмъсти на мъжа, изоставил дъщеря й с дете, заради което тя разкрива истината за миналото на Юн-ним и детето на Сун-иънг.

Юн-ним научава, че нейният племенник в действителност е нейното собствено дете и затова решава да напусне Канг-хо, когато всички в семейството разбират истината. Въпреки че тя все още обича Канг-хо, младата жена решава да изостави всичко и да остави нещата в миналото. Сядайки в самолета обаче, плътно зад нея стои и Канг-хо.

Галерия от сериала:

Diema Family – Хиляди пъти любов

Хиляди Пъти Любов – От 7 Февруари От 21 4аса По Диема Фемили

Хиляди Пъти Любов – Снимки От Сериала

Kim Hee Chul (Super Junior) – Star Candle (chobyeol) (초별) (Loving You A Thousand Times OST)

Плейлиста: Loving you a thousand times songs