Хит или шит? T.I. пуска „Got Your Back“ от новия албум! (ВИДЕО)


T.I. FEAT. KERI HILSON – „GOT YOUR BACK”

Приповдигнато звучащото парче предизвестява предстоящото излизане на новия албум King Uncaged

T.I. отложи с около месец излизането на най-новия си седми студиен албум, озглавен King Uncaged. Новата официална дата е 27 септември. В музикалния проект взимат участие звезди от ранга на Kid Rock, Eminem, както и неповторимата Lady Gaga.

Първият сингъл от албума на 29-годишния изпълнител е в сътрудничество с арендби сензацията Keri Hilson и носи името „Got Your Back”. Вече излезе и видеото към песента, снимано в края на юни в Лос Анжелис. Режисирано е от Крис Робинсън, стоящ зад повечето клипове на Alicia Keys, Busta Rhymes и Jay-Z.

С обичайната увереност и стил, T.I. смесва твърдия ритъм и редене  на рими с нежната мелодичност на припева и завладяващия глас на Hilson. Тази неустоима комбинация, обединяваща усилията на двама от най-актуалните млади представители на ърбан музиката, притежава всички необходими качества, за да се превърне в истински световен хит. Сингълът „Got Your Back” предвещава нови успехи и значими събития, които тепърва предстоят за T.I.!

Албумът на T.I.King Uncaged предстои да излезе на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.