„Хит на Пролет 2011“ – поп-фолк видео класация!

Галена и Преслава оглавиха пролетната класация

Дуетната песен на Галена и Преслава – “Хайде, откажи ме” бе избрана от зрителите на телевизия “Планета”, телевизия “Планета HD” и от членовете на официалната страница на музикалната медия във Facebook за лидер в новата класация “Хит на Пролет 2011″. Клипът, сниман в Дубай и Обединените Арабски Емирства явно е впечатлил феновете на поп-фолка, защото те гласуваха за него активно.

Тази пролет се очертава като доста плодотворна на хитове. Доказателство за това е и успешното издание на телевизионното “Пролетно парти”, заснето в началото на сезона, в хитовия нощен клуб “Планета Пайнер” в Пловдив. Меломаните знаят, че една песен, ако успее да привлече вниманието им през пролетта, има дълъг живот. Много често тя става един от любимите им хитове и през лятото. По всичко личи, че такава ще бъде съдбата и на “Хайде, откажи ме”. Още повече, че видеото ни отвежда в Арабската пустиня, предлага много екзотика и горещи емоции.

Повече подробности за класацията “Хит на Пролет 2011″ ви очакват в майското издание на новата класация “Планета ТОП 20″, което идва при вас в края на месеца.

Хит на Пролет 2011
зрителска класация

1. Галена и Преслава – “Хайде, откажи ме”

2. Анелия – “Така ме кефиш”

3. Джена – “Да се влюбя не допускам”

4. Кали – “Спрях ли ти тока”

5. Ивана – “Ало, девойките”

6. Преслава – “Как ти стои”

7. Галена – “Да ти го дам ли”

8. Преслава – “Мръсно и полека”

9. Емилия – “Осмелявам се”

10. Цветелина Янева – “Притеснявай ме”

11. Ивана – “По дяволите Рая”

12. Андреа – “Искам теб”

13. Мария – “Давай, ти си”

14. Яница и DJ Живко Микс – “Спешно”

15. Глория – “Женско сърце”

16. Борис Дали – “Бързо по гръб”

17. Елена – “Нека ми е зле”

19. Камелия – “Манастир”

18. Траяна – “Общи бройки”

20. Андреа – “Късай етикета”

Класацията “Хит на Пролет 2011″ е направена, благодарение на зрителските гласове за любим хит в интернет и на телефона на зрителя на Планета ТВ.

Инфо: Planeta.TV