Хитлер номиниран в Музикална академия – видео

Призраци, зомбита и вампири в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Призраци, зомбита и вампири  се появиха на сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ  във вечерта на Хелоуин.

Коцето Калки влезе в ролята на Alice Cooper  за изпълнението на  “Poison”. Калки е с най-нисък седмичен бюджет от 400 лв., тъй като бе класиран на последно място от зрителите. Това силно го ограничава  в реализирането на страшните му  сценични фантазии и  единственото, на което може  да разчита е много глас и  атрактивен  грим.

Стенли се появи дегизиран като Дракула, заедно с дъщеричката си Никол. Тя му партнира на сцената като актьор, a по време на репетициите истински се забавлява с новата визия на баща си като  поясни, че той въобще не я плаши. Стенли подгови изпълнението на  парчето на Атлас “Сляпо момиче” като по сценарий бащата-вампир ще умре, за да спаси дъщеря си.

Кичка Бодурова е най-подготвена и запозната с  празника Хелоуин. Оказа се, че тя си е донесла специално от Америка страшни маски, които  настоява да бъдат използвани в хореографията на балета към песента “Карнавал”.

Етиен Леви като Хитлер! Идеята за визията на Етиен е на дизайнерката Албена Александрова, която е стилист на групата на легендите в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Костюмът е нает от филмово студио „New image”, като тя е допълнила орнаменти на марката „Гошавата гарка”, на мястото на свастиките. Това бе едно от най-атрактивните изпълнения на вечерта, а за да бъде в тон с групата самата Албена също се дегизира като Ева Браун. Етиен Леви изпълни парчето на Ахат ”Черната овца”.  С присъщото си чувство за хумор  той се появи дегизиран  с хитлерови мустаци и есесовски стайлинг. “За да прогоним злите сили трябва да влезем в тяхната роля”, каза  Етиен с усмивка.

Сантра съживи духовете от отвъдното с “Thriller” на Michael Jackson.

Георги  беше дегизиран като Жокера, за да изпълни парчето на Seal “Kiss from a rose”.

Дичо се маскира като скелет, за да изпълни “Червило” на Дони и Момчил. Последните двама отнесоха недоволство от Димо във връзка с „твърде мъжката“ песен „Червило“.

На финала сцената бе залята в кръв при изпълнението на  Поли Генова ”Summertime Sadness” на  Lana Del Rey.

Прея, Етиен Леви и Калки на елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Поли Генова окървави сцената и спечели публиката

Водещите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ Иван и Андрей  се появиха на сцената   с вампирски зъби и покрити в паяжини като се съживиха от ковчези. Така те откриха вечерта на Хелоуин шоуто, в която всички звезди вампирясаха.

Поли Генова за пореден път бе класирана от зрителите за №1 артист на вечерта с над 18% от вота. Освен перфектното изпълнение на песента на Lana Del Rey – Summertime Sadness, тя спечели публиката и с  зашеметяваща хореография. Сцената потъмня от течащата кръв на балета, в която Поли  се потопи с глас, присъствие и танц.  Журито и публиката бяха на крака.

Зрителите изпратиха на елиминации Прея  като за нея гласуваха само  4,79%. Парчето “Skin”  на Carmen Queasy  според журито е трудно за пеене. Освен това Прея трябва да представи две роли едновременно. Гримът  с две различни очи  бе атрактивен, но не й помогна, тъй като се оказа, че Прея не вижда с бялото око, заради лещата. Тя избра за свой конкурент Калки, като хитро приложи неговия трик и го номинира с думите “Избирам Калки, защото пя най-добре”.

Калки  сподели, че хората трябва да имат респект към извънземните сили.   След като изпълни парчето на Alice Cooper – Poison той отпи от шише с отрова и умря на сцената, но това се случи чак след като  чу от журито думите, че най-доброто изпълнение  за вечерта.

Журито номинира за елиминации Етиен Леви, който  на Хелоуин се срещна с най-големия исторически страх на един евреин и влезна в  ролята на нацист.  Той коментира, че в  нощта на злите духове  трябва да изгоним злото и да приемем доброто в нашите сърца. За изпълнението на парчето на Ахат “Черната овца” Фънки  го  подкрепи с думите: ”Ти си великолепен  и униформата ти стои  страхотно”, но явно другите трима от журито бяха на различно мнение и  Етиен ще се бори за оставане в шоуто.

Мария Драгнева  се яви преобразена  в лошата вещица с черна коса, златиста кожа и заобиколена от призраци за изпълнението на Beyonce – Sweet Dreams.

Георги  сложи маската на жокера и тя го преобрази от стеснително и объркано момче в наперен артист при изпълнението на песента на Seal “Kiss from a Rose”.

Дичо се появи на сцената обут в кубинките на Мариана Попова и сподели, че в нощта на Вси Светии  най-много се страхува  от Калки, който хърка зловещо.

Сантра  направи най-смелото  изпълнение за вечерта и пя  и танцува парчето на Michael Jackson – Thriller.  Журито бе добронамерено и коментира, че академията е място, на което трябва да се опитват нови неща.

Кичка Бодурова  не изневери на себе си и пя своята песен “Карнавал”.  Сценографията на “Вавилон” шоу  и личен стайлинг с нокти, които дерат кожи, тя спечели втора позиция от зрителския вот, което бе една от  изненадите на вечерта.  Фънки  шеговито коментира, че не е чул нищо от песента, защото е бил зает да гледа  сексапилните момичета –танцьорки.  Дори единствената дама в журито Люси Дяковска, каза, че ще й се карат вкъщи, защото е слушала много разсеяно, но гледала много внимателно пищното шоу.

За първи път от началото на  МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ звездите пяха  заедно  песента от филма “Ловци на духове”, като не се делиха на групи. Репетициите  искрено ги забавляваха и това бе една от най-приятните им емоции и задачи от живота в академията.

Кой ще  напусне МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и кой ще продължи битката за 100 000 лева предстои да видим   в ефира на TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн