Хитовият сериал „Колеж „Грийндейл“ по bTV Comedy – снимки, видео

Утвърден адвокат се завръща по принуда в училище в премиерния сериал „Колеж „Грийндейл” по bTV Comedy

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео анонс 2 онлайн

В ученик по неволя ще се превърне един вече утвърден адвокат в премиерния сериал „Колеж „Грийндейл”. Той ще тръгне по bTV Comedy на 4 декември и ще се излъчва всяка събота и неделя от 18:00 часа.

Главният герой в поредицата е Джеф Уингър. Когато дипломата му се оказва невалидна, той получава разпореждане от шефовете си да получи законно образование. В противен случай ще бъде уволнен.

Джеф няма особено желание да се връща в училище. Но тъй като няма избор, решава да се запише в колежа „Грийндейл”. Той се надява, че там няма да му е трудно да завърши. Още повече, че мнозинството от учениците са отхвърлени от обществото слабаци или пък наскоро разведени домакини, които търсят начин да получат диплома.

Джеф започва да закача Брита – дръзка жена, която иска да избяга от безразсъдното си минало. Проблемите се появяват, когато тя събира пъстър екип от студенти в група за проучвания, сред които дори и известен магнат. Сега, вместо да учи и да завърши безпроблемно, както се е надявал, Джеф е принуден да се впусне в истинско колежанско приключение, изпълнено с протести, домашни и всякакви неприятности. Всеки от героите ще открие много неща за себе си и за истинското приятелство.

През 2011 г. един от епизодите на „Колеж „Грийндейл” спечели престижната награда Emmy за индивидуални постижения в използваните анимационни ефекти. Сериалът има и редица номинации, сред които номинация  за най-добра комедийна поредица на 36-то издание на People Choice Awards, както и номинации за престижните отличия NAACP, Teen Choice Awards за 2010,  Entertainment Weekly Awards Ewwy и Favorite Star TV за 37-то People Choice Awards.

В главните роли зрителите ще видят Джоел Макхейл, Джилиан Джейкъбс, Алисън Бри, Ивет Никол Браун, Дани Пуди и Чеви Чейс.

Галерия от сериала:

kolej_grijndeiyl

 
По темата: