Hold On – нов разтърсващ хит от Michael Buble (чуй го)

MICHAEL BUBLÉ – Hold On

Новата година започва повече от добре! Какво по-добро начало от балада на Michael Buble, в която изключителният певец се изявява не само със страхотния си топъл тембър, а и с доказания си талант на композитор.

Hold On е второто парче от албума на Buble след Havent Met You Yet, която е плод на музикалния му усет и впечатлява с дълбокия си емоционален заряд и завладяваща искреност.

Поредното признание за таланта на Michael Buble ще бъде грандиозната му изява на 21-вите зимни олимпийски игри, които ще се състоят на 12 февруари тази година  във Ванкувър, Канада.

Изпълнителят ще стане част от зрелищното официално откриване, като се очаква да изпълни и някоя от песните от последния си албум Crazy Love.

За талантливия канадец това е четвърти студиен проект, който вече пожъна безспорен успех в цял свят, продавайки над 3 милиона копия. Албумът на Buble е тройно платинен в Канада, два пъти платинен в Англия и Ирландия, платинен в Италия, Южна Африка и Сингапур.

Само във Великобритания Crazy Love продаде над половин милион екземпляра, след като се изкачи на върха на класациите там. В Ирландия албумът счупи рекорда за най-много продажби в рамките на една седмица, а в Австралия се сдоби с платинен статут след като за седем дни бяха купени над 70 000 копия на Crazy Love.

Crazy Love е на българския музикален пазар благодарение на Орфей Мюзик, официален лицензиант на Warner Music International.

Чуй прекрасния хит на Майкъл Бубле – Hold On: