Хонорарите на Преслава и Калин Врачански в „Като две капки вода“

Калин радва окото на жените в „Капките“

Актьорът три години отказвал на продуцентите заради ниска оферта

Секссимволът Калин Врачански определено си знае цената – той е прибрал около 50 000 лева за участието си в предаването „Като две капки вода“, съобщава вестник „България Днес“.

Според отлично информирани източници на вестник звездата от „Стъклен дом“ три поредни години е получавал покани от продуцентите на шоуто. Офертите все се виждали неизгодни на Врачански и той отказвал. В четвъртия сезон на формата екипът на „Капките“ развързал кесията и отправил предложение, на което актьорът не могъл да устои – 50 000 лева. С тази договорена сума артистът и фолкаджийката Преслава стават най-скъпоплатените участници на шоуто. Певицата на „Пайнер“ е прибрала между 150 и 200 хиляди лева. Далеч по-незначителни хонорари са си договорили останалите, сред които Поли Генова, Орлин Павлов и Прея.

Междувременно в родното място на звездата – врачанското градче Роман, са много разочаровани, че Калин няма никакво време да се отбива там. Местните се гордеят и радват, че кариерата на актьора стартира именно от самодейния театър в градчето, но същевременно са и доста тъжни, че Врачански от години не се е вясвал в Роман. В града разправят, че Калин изявил своя актьорски талант още като дете. По-късно като студент го забелязва Стефан Данаилов. Именно заради препоръките на Ламбо, че Врачански е много добър артист, той получава главна роля в сериала „Стъклен дом“, който го изстреля на върха на славата преди няколко години.

В последно време на Калин не се даваха никакви роли в родното кино, което драстично се отрази и на неговия бюджет. Той е всеизвестен бохем, луд фен на моторите и жените, а всичко това се поддържа със солидни финанси. Е, сега отново ще може да си позволява тези глезотийки, след като се появи съблазнителното предложение от „Като две капки вода“.

Инфо: Вестник България днес