„Хоп“ и Азис се изгаври с руснаците в руската баня – видео

Азис запуши устата на руснаците

Гледай видеоклипа онлайн

Готово е дългоочакваното видео на Азис – „Хоп”. От 7 октомври наелектризиращият и интригуващ клип може да бъде гледан в ефира на Фен ТВ.

В последно време един от най-коментираните въпроси около Краля е огромната известност, която придоби в Русия. Певецът с най-красивото тяло в поп-фолка (по собственото му мнение) стана звезда за една нощ в необятната страна, тъй като бе основна тема на „подигравки” в популярното предаване „Comedy Club”.

Руснаците решиха да се изгаврят със сексуалността и визията на Азис, но той, разбира се, не им остана длъжен и в това ще се убедят всички, които гледат новото му видео „Хоп”. В част от кадрите звездата на Diapason Records си партнира с мускулести мъжаги, което не е нещо необичайно. Интересно е мястото, на което се случва това – а именно в руска баня. „Сега вече сме квит с руснаците!”, лаконичен е Азис.

 

Част от мачовците, които участват във видеото на скандалния изпълнител, са подбрани лично от него от култовото столично заведение Night Flight, където работят като бармани и сервитьори.

 

Краля на поп-фолка не изневерява на стила си и е особено провокативен в лентата. Този път звездата залага на тоалети с марката Philipp Plein. Дрехите са доста оскъдни и щедро разкриват новоизваяната фигура на талантливия славей. Заради перфектната си визия той получи прозвището „Наоми Кембъл на поп-фолка”, което го изпълва с гордост, тъй като световноизвестният топмодел е една от най-любимите му жени на планетата.

 

За режисурата на видеото „Хоп” Азис за пореден път се довери на Людмил Иларионов-Люси. Гримът в лентата е дело на Джули, а костите – на салон „Фетиш”. За място на снимките е избран луксозния фитнес център „България”.

Азис – Хоп – текст

Мило, обичаш ли ме още?
Бейби, събличаш ли ме нощем?
Карай бавно, няма да бързаш.
Как ще стане – много мърдаш!

Хоп, и влиза малко по малко.
Хоп, движи се бавно и бавно.
Хоп, и вкарай го точно сега.
Ритъма на любовта! (2)

Гледай без да се ядосваш.
Пипай без да се докосваш.
Недей да свършваш точно сега.
Задръж го малко, да, да, така.

Хоп, хоп, хоп / x2

 
По темата: , ,