HOPE Music Festival – не си се надявал в Казанлък да се случи това!

Мероприятето ще се състои по времето на Празника на розата

HOPE Music Festival е едно от най-атрактивните събития в Розовата долина тази година и първия по рода си фестивал от този мащаб в Казанлък!

От 24 май 2011 до 5 юни 2011 на сцената на фестивала ще се качат част от най-добрите банди в България – The Pomorians, Уикеда, Остава, Ogi23, Last Hope, Default, PIF, Young BB Young feat. 100 Kila, Епизод и много други.

Атмосферата ще бъде допълнена и от специално избраните водещи на фестивала – Янко Бреков /Artery, The Pomorians/, Сърмата Хари /Surmata Harry’s Coptor Mix, Skoda/ и Александър Първанов /Vendetta, Brothers in Blood/.

HOPE Music Festival ще се проведе в парк „Розариум” в центъра на града и съвпада с традиционния за региона Празник на розата, който всяка година води в Казанлък хиляди туристи от страната и чужбина.

Обединени от мотото Home Of Positive Emotions, организаторите застават и зад добрите екологични практики – всичко, използвано по време на събитието ще бъде рециклирано.

Различни атракции и творчески работилници ще забавляват посетителите на града дори и през деня – школа по изкуствата, щанд за правене на украшения от боклуци, аниматори, татуировкии, пункт за обучение на доброволци от Червения кръст и т.н.

„В Казанлък всеки концерт се превръща в незабравим купон. Имайки предвид и факта, че по това време в града ще има хиляди гости от страната и чужбина, сме се постарали да задоволим всякакви вкусове с различните тематични вечери – хип-хоп вечер, ска, пънк, алтърнатив, реге, рок, хеви метъл, фюжън, джаз, DJ-вечер – за всекиго по нещо!” – твърдят организаторите.

Билетите за фестивала вече се продават в мрежата на Ticketsream и са на символични цени – 3 лв. за еднодневен билет, 10 лв. за 6-дневен билет и 20 лв. за билет за всички дни от фестивала.

Съвсем скоро ще бъде обявена окончателната програма на HOPE Music Festival и различни други изненади!

http://www.hopemusicfestival.com/

 
По темата: ,